• 1 day ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    INI LAH SBB KENAPA JAM QIBLAT F&A JADI VIRAL MASA PROMO SBLUM RAYA BARU3 NI.. BRADER NI ANTARA YG BERTUAH....
    .
    .
    Happy bro sham ni dpt pkai jam yg di nantikan seblum raya...penuh bergaya dgn jam qiblat sensor F&A... sila baca apa abam ni komen kat FB Qiblat Sensor F&A..
    .
    SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN..
    Timeline Photos
  • 2 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FINAL CALL - ADAM BLUE, JAM QIBLAT SENSOR F&A YG TERBARU, LAST DELIVERY BEFORE RAYA.. NIKMATI DISCOUNT UP TO 40%..
    .
    .
    Yea.. yea.. minggu ni last delivery sblum abam poslaju tutup kedai.. dgr kate, nk raya rupanya.. cuti sekolah pun dh start hari jumaat.. x lama lagi, dh nak raya.. jadi , abam poslaju bagi warning kat cik wani.. minggu last ya pos. sbb abam nk balik kampung dah..
    .
    .
    So, cik wani nak bagi offer terbaik utk all the peminat2 jam F&A, "ADAM BLUE" utk grab, discount up to 40% ni, harga terbaik yg uolls boleh pulang berhari raya, so. sape yg dh beli baju raya biru.. haa. sesuwai sgt2 la match dgn jam ni..
    .
    .
    "Sy dh pakai jam ni, mmg cun la, berat, mmg rasa macho dan bergaya.. sure raya ni best.. jeles la awek kampung abam nanti.." - KHALID, K TRG
    .
    " Sy rekomen sesangat siapa yg nak blum beli jam ni, boleh PM cik wani dgn segera, mmg service terbaik.. hantar pun laju je.. order hari ni, bsk dh smpai" - SHAHRIN, SHAH ALAM
    .
    Ni sbb kenapa lebih 1000++ qiblatlovers F&A dah miliki jam ni..cik wani ekplain skit..
    .
    (+) Boleh cari arah kiblat sepantas 3 saat.. mmg pantas.. skali tekan je.. mudah utk balik kampung nanti..
    .
    (+) Boleh display waktu solat automatik.. mmg real la. gi mana2 je no problem.. waktu solat semua automatik.. siap ada alarm lagi bagi warning bila masuk waktu solat.. kalau x gi solat jugak , x tau la cik wani nk kata apa.. hihih
    .
    (+) Boleh tulis nama sendiri.. kan terbeliak mata mak bapak kat kampung tgk jam ni boleh tulis nama... bini pun jeles.. hihi..
    .
    (+) Ada kalendar Islam.. kompim 1 Syawal x kan terlepas sbb jam ni ada siap dgn taqwim calendar Islam.. best kan..
    .
    (+) Stop watch, LED biru, Battery life display, Daylight saving, water resistance, mineral glass anti calar, dan mcm2 lagi la.. hihi. mmg best...
    .
    .
    Ada 5 sbb bila cik wani tanya kenapa beli jam ni.. ni cik wani nk share apa uolls kata..
    .
    (+) Nak hadiahkan kat ayah
    (+) Nak hadiahkan at asben yg tercinta
    (+) Sbb slalu travel
    (+) Nak bergaya hari raya..
    (+) Jam lama ilang,, ni design mmg smart..
    .
    Jadi, sempena minggu depan dah nk tutup kedai., nak balik raya. abam posmen pun mogok nak balik raya.. cik wani nk bagi offer ni..
    .
    =========
    OFFER
    ----------------
    Discount hingga 40%
    FREE Pomade F&A , yg penting wuduk friendly
    FREE Postage
    JAMINAN 1 tahun
    .
    Whatapps ke cik wani , 0139276055
    Whatapps ke cik wani , 0139276055
    Whatapps ke cik wani , 0139276055
    .
    Offer ni akan tamat hari jumaat ini.. 16 June 2017, jam 11:59pm, lps ni,, abam poslaju x nak ambil dh.. taku x sampai.. Cik wani tunggu uolls ya..
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    2 weeks ago Amm Badri 2
    Saifuddin Hahanusa
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Nazri Yie 1
    Pm
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Nuzul Haqkimi Ramli 1
    Mohd Firdaus Ahmat try tok....
    2 weeks ago Hamba Berserah
    harap saya punya akan diposkan secepat mungkin..
    2 weeks ago Suhaimy Baharum
    Pm tn
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Armyabdullah Armie
    Pm
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Armyabdullah Armie
    Pm berapo 1
    2 weeks ago Abe Bo Charlie
    Ok
    2 weeks ago Armyabdullah Armie
    2 weeks ago Taufik Taslim
    Pm
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Taufik Taslim
    Berapa harga
    2 weeks ago Shay Jamalullail
    Brp harga?
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Bob Ase Cha
    Berapa harga?
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    2 weeks ago Wen Hua
    @@
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
  • 3 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FLASH SALE - 72 HOURS KHAS UTK RAYA SPECIAL, JAM QIBLAT SENSOR , "THE WARRIOR" YG BAKAL BUAT HARI RAYA UOLLS CERIA BILA JUMPA ARAH KIBLAT SEPANTAS 2.9 SAAT.. BOOK AWAL SBLUM KECIWA..
    .
    .
    x slalu cik wani buat offer flash sale ni.. biasa stahun sekali.. sbb harga dia mmg x masuk akal.. tp sbb tinggal 3 minggu lagi nk raya. lps tu seminggu sblum raya, abam poslaju x mogok xnak hantar.. cik wani bagi special flash sale khas utk uolls..
    .
    Wah.. best btull... mcm dulu jugak ke cik wani.. dpt harga kaw2?
    .
    Bijak soklan ni.. kali ni lagi best offer dia.. lagi cepat delivery.. lagi best sbb harga mcm ni bulan posa ni jer..
    .
    "Taun lps sy sempat grab 3 jam qiblat sensor masa flash sale, mmg berbaloi beli la.. tqtq cik wani " SOFIAN , SHAH ALAM
    .
    " Sy sempat repeat sale 2 kali.. lps jam sampai, mmg lawa,, lps tu trus oder lagi bagi kat ayah dan adik.. " IKHSAN , K TRG
    .
    " Mmg sy tunggu flash sale.. sib baik buka FB masa tu.. kalau x taun dpn pulak la nk book jam ni.." ALIAS - JOHOR BAHRU
    .
    .
    Wah.. kalau mcm ni.. sy nak book satu la.. dah la 72 jam jer.. kena cepat ni.. camna nak book ni cik wani?
    .
    .
    Jap.. nanti dulu.. cik wani nk citer sikit sbb apa jam ni kejap jer habis..
    .
    .
    (+) Tahan Lasak
    Jam HIGH QUALITY yg pertama di Malaysia.. bukan gred AA bagai.. Original siap dgn warranty card skali tau
    .
    (+) WARRANTY 1 YEAR
    Ini sbb utama ramai yg dh jadi qiblatlovers F&A sbb warranty yg lama.. mmg yakin berkualiti.
    .
    (+) Teknology mencari arah kiblat AUTOMATIK sepantas 2.89 saat..
    Mmg btul.. uolls xkan boleh jumpa lagi jam secanggih ni, dgn teknology build in compass.. sekali tekan, trus jumpa arah kiblat..
    .
    (+) Waktu SOLAT automatik
    Antara yg best bila pkai jam ni, uolls akan alami waktu solat automatik di mana sahaja uolls pergi.. fully automatik
    .
    (+) Boleh tulis NAMA uolls tau
    Antara punca rmai jatuh cinta dgn jam ni adalah sbb ada fungsi best yg uolls boleh tulis nama sendiri.. nak letak nama aweks pun boleh..
    .
    (+) Anti CALAR and Water Resistant
    Kan best bila cermin jam ni tahan calar, boleh bwak masuk hutan, mandi kolam.. NOOO PROBLEM..
    .
    (+) Penanda Al Quran
    Ni antara yg xde kat jam biasa.. bookmark al quran uollls.. mudah.. x perlu lagi bwah Al Quran.. jam ni uolls boleh gunakan utk bookmark kat mana uolls baca.. senang kan..
    .
    (+) Tarikh ISLAM automatik
    Agak2.. uolls boleh jawab x kalau org tanya.. hari ni syabaan ke? Kan pening kalau x tau.. jam yg superbest ni ada jawapan nya.. senang.
    .
    .
    Ok2 cik wani.. sy mmg nak beli btul2 ni.. tolong citer camna order ni.. dh la 72 jam jer..
    .
    Orait.. ni offer FLASH SALE RAYA
    .
    Harga Asal RM359.00
    Discount up to 40%
    Free Delivery
    Free Pomade
    .
    Click link ni kalau nak dpt extra RM20 discount
    .
    Clik --> http://72hours.wasap.my/
    Clik --> http://72hours.wasap.my/
    Clik --> http://72hours.wasap.my/ P/s : Tawaran ini akan berakhir 8 June 2017, jam 11:59pm.
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    3 weeks ago Zaikil Ayuha
    Ukasyah Ashyikin nk jam ni..hehehe
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Jaidi Osman
    Pn
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Hisyam Salahudin
    Pm tuan
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago MH Rhodzi Rod
    Pm price..tq
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Southernboy Jb
    Pm
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Tok Dalang
    Pm
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Rizal Hashim
    Pm
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Syed Ahmad
    Pm
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Syed Ahmad
    Harge...
    3 weeks ago Rafiq El-Muary
    Menarik!
    PM
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    3 weeks ago Nizam Ismail
    Aziela Ziela nak jam ni
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    INI ADALAH ANTARA 7 SBB KENAPA JAM QIBLAT SENSOR F&A JADI PILIHAN UTAMA RAKYAT MALAYSIA...
    .
    .
    Selamat berpuasa cik wani ucapkan kepada semua fan F&A...smoga ibadat kali ini lebih power dari taun lepas...
    .
    Cik wani nk share skit, antara sbb2 kenapa ramai yg dh pkai jam F&A kerana fungsi dia yg mampu cari arah kiblat sepantas 2.89 saat. Bukan itu shaja, tepat kerana di setkan menggunakan GPS coordinates..
    .
    Whatapps cik wani.. 0139276055
    Timeline Photos
  • 5 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FINAL RELEASE - RAMADAN SPECIAL, JAM QIBLAT SENSOR F&A "ADAM BLUE" KINI DILANCARKAN YG PASTI AKAN MUDAHKAN UOLLS CARI ARAH KIBLAT SEPANTAS 3 SAAT..
    .
    .
    Buat kali pertama, khas untuk edisi ramadan ini, jam qiblat sensor, "ADAM BLUE" yg RARE di lancarkan yg bakal mengubah tabiat uolls di bulan puasa tahun ni...lebih bergaya, lebih elegen dan limited edition..
    .
    Siyes, bila last skali uoll solat si saf pertama di bulan ramadan? Bila last skali uolls baca al Quran? Bila last skali uolls travel dan x tahu camna nak cari arah kiblat? Bila last skali uolls kira tarikh islam? Bila last skali uolls kira bila masuk waktu solat?.. bila? Bila? Bila?
    .
    Yg pasti, Edisi terbaru, "ADAM BLUE" yg di lancarkan khas untuk ramadan tahun ini, bakal uolls miliki dgn harga special, x sperti dulu.. mmg luar biasa..lebih mantap..lebih tepat..
    .
    .
    "Tk cik wani..jam dah smpai... mmg lawa design dia.. ngam dgn tgn sy..." - BADRUL, K TERENGGANU
    .
    "Sy dh cuba kat masjid, mmg arah kiblat dia tepat.. tk sbb tolong setting skali jam sy.. sy bagi 5 bintang" - SHAFIQ, SHAH ALAM
    .
    "Salam cik wani, asben dh terima jam sbgai present. Suke dia pkai.. pandai pilih dia ckp kat sy.. tq cik wani sbb tolong tulis birthday notes skali..." AFIKAH, JOHOR BHARU
    .
    .
    Wahh.. x sbar sy dh nk beli jam ni.. dh la limited edition utk bulan ramadan ni.. camna nk beli ni?
    .
    Sbar dulu..
    Tunggu la jap..
    Baca bawah ni dulu sbb apa jam ni sgt special...
    .
    .
    (+) Tahan Lasak
    Jam HIGH QUALITY yg pertama di Malaysia.. bukan gred AA bagai.. Original siap dgn warranty card skali tau
    .
    (+) WARRANTY 1 YEAR
    Ini sbb utama ramai yg dh jadi qiblatlovers F&A sbb warranty yg lama.. mmg yakin berkualiti.
    .
    (+) Teknology mencari arah kiblat AUTOMATIK sepantas 2.89 saat..
    Mmg btul.. uolls xkan boleh jumpa lagi jam secanggih ni, dgn teknology build in compass.. sekali tekan, trus jumpa arah kiblat..
    .
    (+) Waktu SOLAT automatik
    Antara yg best bila pkai jam ni, uolls akan alami waktu solat automatik di mana sahaja uolls pergi.. fully automatik
    .
    (+) Boleh tulis NAMA uolls tau
    Antara punca rmai jatuh cinta dgn jam ni adalah sbb ada fungsi best yg uolls boleh tulis nama sendiri.. nak letak nama aweks pun boleh..
    .
    (+) Anti CALAR and Water Resistant
    Kan best bila cermin jam ni tahan calar, boleh bwak masuk hutan, mandi kolam.. NOOO PROBLEM..
    .
    (+) Penanda Al Quran
    Ni antara yg xde kat jam biasa.. bookmark al quran uollls.. mudah.. x perlu lagi bwah Al Quran.. jam ni uolls boleh gunakan utk bookmark kat mana uolls baca.. senang kan..
    .
    (+) Tarikh ISLAM automatik
    Agak2.. uolls boleh jawab x kalau org tanya.. hari ni syabaan ke? Kan pening kalau x tau.. jam yg superbest ni ada jawapan nya.. senang.
    .
    .
    Ok2 cik wani.. sy mmg nak beli btul2 ni.. tolong citer camna order ni.. dh la limited edition..
    .
    Khas utk ramadan ini,..
    .
    Harga ASAL .. RM 430.00
    Kini, "ADAM BLUE" .. hanya, RM 260 shaja
    .
    Jika uolls bank in dalam masa 24 jam slps confirm order, uolls juga akan dpt semua bawah ini percuma...
    .
    a) Pos bernilai RM8.60 PERCUMA
    b) Beg xclusive F&A PERCUMA
    c) Pomade WUDUK friendly F&A bernilai RM45.00, bukan 1 pomade, tp 2 pomade PERCUMA...
    .
    wah.. biar betul cik wani nk bagi 2 POMADE percuma ni.. mmg confirm kena whatapps ke cik wani cepat2..
    .
    WHATAPPS KE :Clik sini -- http://adamblue.wasap.my/
    WHATAPPS KE :Clik sini -- http://adamblue.wasap.my/
    WHATAPPS KE :Clik sini -- http://adamblue.wasap.my/ p/s : OFFER ini akan tamat bila2 masa kalau stok jam "ADAM BLUE" dh hbis.. whatapps cik wani segera
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    5 weeks ago Shamsul Shafei
    pm
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Muzammir Komando
    Pm hrga
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Muhammad Seman
    Pm bos
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Nik Fikri Nik Mahmood
    Pm ADAM BLUE..
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Isfaizar Ismail
    Pm
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Nua Mitshu
    Pm
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Wan Khairul
    Pm
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Mohd Ady
    P
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik --> http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Alias Muhamad
    Nur Azmah Alli.. Ok tak???
    5 weeks ago Nur Azmah Alli 1
    Bule depe doh
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    5 weeks ago Nur Azmah Alli
    Ok sgt...buleh ganti jam abg tu
    5 weeks ago Alias Muhamad
    Aduh.. Lmbtnya fathers day.. 🙂
    5 weeks ago Kelas Mengaji Johor
    Menarik ni
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
  • 5 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    BESOK - FINAL RELEASE RAMADAN SPECIAL "ADAM BLUE" AKAN DI LANCARKAN BUAT KALI TERAKHIR UTK TAHUN 2017...
    .
    .
    Special edition ramadan, the one and only utk 2017 bakal di lancarkan besok, 20th May 2017, jam 9.00 pagi.. stenbai..
    .
    Checklist nak masuk bulan puasa minggu depan..
    .
    Nak tau arah kiblat automatik - Check
    Nak tau waktu solat automatik - Check
    Nak tau haribulan islam - Check
    Nak tau kat mana bookmark Al Quran - Check
    Nak tulis nama kat jam sendiri - Check
    .
    Stenbai 20th May 2017, 9:00 pagi
    Stenbai 20th May 2017, 9:00 pagi
    Stenbai 20th May 2017, 9:00 pagi Check!
    Timeline Photos
  • 5 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    JAM QIBLAT SENSOR F&A, "ADAM BLUE" YG RARE DAN SPECIAL RELEASE SEMPENA RAMADAN NI AKAN JADIKAN UOLLS UNIK...
    .
    .
    Ya, sbb x ramai yg miliki jam qiblat sensor F&A , "ADAM BLUE" krana ada 67 unit sahaja utk ramadan special ni.. jgn lepaskan peluang utk dpatkan masa lauching pada 20hb Mei ini..
    .
    Siapa nk, komen , "Sy Nak"
    Timeline Photos
  • 5 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    COMING SOON - FINAL RELEASE RAMADAN SPECIAL , "ADAM BLUE" BAKAL DILANCARKAN PADA 20 MEI INI, JAM 10:00 PAGI..
    .
    .
    Satu lg koleksi ramadan special, akan dilancarkan pada 20hb ini.. stenbai.. sbb "ADAM BLUE" ini adalah rare. hanya utk uolls sempena ramadan ini..
    .
    .
    Siapa nak book, cer komen "Sy Nak"
    Timeline Photos
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    3 HARI LAGI.. "ADAM BLUE" BAKAL JADIKAN RAMADAN UOLLS SPECIAL... X PERLU LAGI NK BERATUR PANJANG...
    .
    .
    3 hari lagi, special release khas utk ramadan ini, uolls bakal saksi kan "ADAM BLUE" edition ramadan akan jadi rebutan..
    .
    20th May 2017
    20th May 2017
    20th May 2017
    .
    Cuba komen "Sy Nak" .. cik wani nk survey
    Timeline Photos
    6 weeks ago Kiem Rosly
    Sy nk...berapo bos
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    COMING SOON - FINAL RELEASE KHAS UTK RAMADAN NI.. "ADAM BLUE"
    .
    .
    7 hari lgi nk puasa ni.. kejap je masa berlalu.. cpt btul.. design terbaru khas utk ramadan ini.. lock your date.. 20 May 2017.. "ADAM BLUE"
    .
    Siapa nak.. cer komen. "Sy Nak"
    Timeline Photos
    5 weeks ago Unding Skfpsb
    Tiada size yg besar ka tn
    5 weeks ago Nik Fikri Nik Mahmood
    Sy nak
    5 weeks ago Sapiah Hamid
    Sy nak
    5 weeks ago Nazry Jamaluddin
    Sy nak
    5 weeks ago Mizzuan Wan
    Sy Nak
    5 weeks ago Awang Thrasher Adanan
    Saya nak
    5 weeks ago Mikail Maliki
    Saya nak
    5 weeks ago Amar Ibni Jaafar
    Red Romeo
    5 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    (y) (y) (y)
    6 weeks ago Fifiey Ann
    Pm price
    5 weeks ago Muhammad Irfan Kedahi
    Pm
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    PENGALAMAN BRO DAUS KETIKA JELAJAH PERTH BULAN LEPAS DGN JAM QIBLAT SENSOR F&A JADI SATU IGAUAN...
    .
    .
    Siapa pernah pergi perth? Cik wani x pernah lagi tau..huhu.. xde org nk ajak pergi.. tp kali traveler yg terkenal ni, bro daus atau blog glamer dia http://www.redscarz.com citer kat cik wani pengalaman beliau masa gi perth...
    .
    Kesimpulan nya... nak cari masjid mmg susah, dlm bilik mmg xde tanda arah kiblat, kena pulak jalan ikut group tour.. masa dh la terhad..
    .
    Kata bro daus, mmg berbaloi la pakai jam ni.. senang utk kali traveller.. especially oversea.. wajib semua org ada jam ni sbb waktu solat sumer lengkap..nk cari kiblat pun automatik..x perlu pening2 lagi..
    .
    Nanti kalau cik wani jumpa posting dia, cik wani share tau...
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    KISAH JAM QIBLAT SENSOR F&A JADI BUALAN NETIZEN SLEPAS MILIKI MODEL 'WARRIOR' DI LANCARKAN BULAN LEPAS...
    .
    .
    Tgh cik wani tgk instagram, terjumpa pulak posting yg menarik ni dari customer cik wani dulu.. padan la dia beli dua set.. nk buat couple set rupanya..
    .
    Bagus2.. sbb bini sentiasa ingat kat suami.. terbaik!
    Timeline Photos
    6 weeks ago Mohd Noorhisham 1
    Suhailmi Sha'rani
    6 weeks ago Mohd Noorhisham
    Mie.... Ini jam tu
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    7 RAHSIA YG WAJIB UOLLS SHARE DAN TAU SEBELUM PERGI HAJI TAHUN NI.. DAH LAH TUNGGU BERTAHUN TAHUN..
    .
    .
    Artikel ni yg bakal uolls baca pasti akan buat uolls terkezut dan x sangka apa yg dikongsi adalah apa yg ada depan mata kita. tapi weolls pun x tau.. sila baca dah share jika bagus kepada 7 rakan uolls yg bakal nk tunaikan haji tahun ni.. nyesal kalau x buat ni...
    7 RAHSIA YG BAKAL HAJI WAJIB TAU DAN BUAT 60 HARI SBLUM PERGI .. PASTI TERKEJUT… | F&A™
    6 weeks ago Mohd Noorhisham 1
    Suhailmi Sha'rani..
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    INI PUNCA SBB APA RAMAI YG SUKA PAKAI JAM QIBLAT SENSOR F&A
    .
    .
    Mmg kan kalau rmai yg dh pakai jam ni, konfem x nak tukar dh dgn jam lain.. sbb cun, sbb nampak elegen, sbb senang nk guna cari arah kiblat kan..
    .
    So, uollss bila lgi nk whatapps cik wani? 0139276055 tau ..
    Timeline Photos
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    SIAPA LAGI YG INGIN MILIKI JAM PINTAR QIBLAT SENSOR F&A YG MUDAHKAN URUSAN SOLAT UOLLS SEPANTAS 2.89 SAAT?
    .
    .
    Yay.. akhirnya, peluang terakhir untuk milki jam pintar qiblat sensor F&A kini tiba, peluang utk uolls bergaya di bulan puasa ni dgn teknology pintar yg mampu mencari arah kiblat automatik sepantas 2.89 saat..
    .
    x perlu risau! x perlu pening2!
    .
    Kalau uolls nk tau sbb apa dh ramai milki jam qiblat sensor "WARRIOR" ni, mmg jadi pilihan ramai, tampil bergaya di sebelah imam, x perlu segan2 nak tanya org mana arah kiblat, dah masuk waktu ke blum.. hilang kemachooannya...
    .
    .
    Nak tau apa kelebihan jam pintar Qiblat Sensor F&A?
    .
    .
    (+) Tahan Lasak
    Jam HIGH QUALITY yg pertama di Malaysia.. bukan gred AA bagai.. Original siap dgn warranty card skali tau
    .
    (+) Teknology mencari arah kiblat AUTOMATIK sepantas 2.89 saat..
    Mmg btul.. uolls xkan boleh jumpa lagi jam secanggih ni, dgn teknology build in compass.. sekali tekan, trus jumpa arah kiblat..
    .
    (+) Waktu SOLAT automatik
    Antara yg best bila pkai jam ni, uolls akan alami waktu solat automatik di mana sahaja uolls pergi.. fully automatik
    .
    (+) Boleh tulis NAMA uolls tau
    Antara punca rmai jatuh cinta dgn jam ni adalah sbb ada fungsi best yg uolls boleh tulis nama sendiri.. nak letak nama aweks pun boleh..
    .
    (+) Anti CALAR and Water Resistant
    Kan best bila cermin jam ni tahan calar, boleh bwak masuk hutan, mandi kolam.. NOOO PROBLEM..
    .
    (+) Penanda Al Quran
    Ni antara yg xde kat jam biasa.. bookmark al quran uollls.. mudah.. x perlu lagi bwah Al Quran.. jam ni uolls boleh gunakan utk bookmark kat mana uolls baca.. senang kan..
    .
    (+) Tarikh ISLAM automatik
    Agak2.. uolls boleh jawab x kalau org tanya.. hari ni syabaan ke? Kan pening kalau x tau.. jam yg superbest ni ada jawapan nya.. senang.
    .
    Wah,.. sy nak la..nak guna masa bulan puasa nanti..
    .
    "Salam cik wani!. Jam ni SUPERBEST! x sia2 sy beli.. buka je terus ramai member2 kat office puji bila pakai jam ni. lawa sgt" - AMRUL, SHAH ALAM
    .
    " Sy suka jam ni sbb boleh tulis nama sendiri.. tp sbb wifey yg hadiahkan jam ni.. sy tulis nama dia la.. hahah. terbaik cik wani..servis yg pantas" - IRFAN , K TERENGGANU
    .
    "Salam, jam dh smapai.. mmg pantas.. smalm order, hari ni dh smpai.. semoga bisnes cik wani maju... tqtq.. sy suke jam ni." IRWAN - JOHOR BHARU
    .
    So.. uolls dh ready?
    .
    Ni offer "ZOOBADAK" yg buatkan uolls wajib miliki jam ni. bukan harga BIASA..
    .
    .
    Harga asal RM280, kini RM180 sahaja.
    Harga asal RM280, kini RM180 sahaja.
    Harga asal RM280, kini RM180 sahaja.
    .
    Jimat RM100.00
    .
    Bukan tu sahaja uolls akan dapat, 25 yg pertama whatapps cik wani akan dapat PERCUMA ni..
    .
    1. Pos PERCUMA
    2. POMADE hairgel WUDUK FRIENDLY bernilai RM45.00 PERCUMA.
    .
    So, whatapps cik wani, grab offer PERCUMA ni dgn segera.. offer ni akan tamat bila2 masa sahaja..
    .
    Clik --> Clik link ni segera..
    --> http://zoobadak.wasap.my
    --> http://zoobadak.wasap.my
    --> http://zoobadak.wasap.my
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    6 weeks ago Syahiran Shahrul Syahmie
    Whsap.0135635626
    6 weeks ago Wadi Aziz
    Rohana Hana
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    (y) (y) Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
    6 weeks ago Wadi Aziz
    dah whatsapp tu
    6 weeks ago Wadi Aziz
    dah whTsapp bos
    6 weeks ago Mohd Syamsul Izat
    Pm harga
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
    6 weeks ago Ryan Saridi
    Pm 0198723233
    6 weeks ago Amoy Adeq
    Pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
    6 weeks ago Mohd Salleh
    Pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
    6 weeks ago David Ting Teck Seng
    Pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
    6 weeks ago Amiruddin Sulaiman
    PM. Sy nk
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
    6 weeks ago Azry Affan
    Assalamualaikum..knapa tak boleh bukak ye wassap tu?
    6 weeks ago Aco Begin
    Ada caller lein lg
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://zoobadak2.wasap.my
  • 6 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    TIADA JAM YG LEBIH UNIK DARI F&A, SUPERBEST KATENYA, 300% LEBIH BEST DARI BIASA
    .
    .
    Terkesima jap cik wani bila dpt testimoni ni dari customer F&A, ayat yg cik wani x pernah dgr, SUPERBEST! Suke cik wani bila dpt good feedback mcm ni dari xustomer cik wani.. semoga jam ni bermanfaat, mudah utk uolls solat kan..
    .
    Whatapps cik wani.. 0139276055
    Timeline Photos
  • 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    INI ADALAH SBB KENAPA CIK WANI TERUS BERSEMANGAT DAN BANGGA DGN JAM QIBLAT SENSOR F&A..
    .
    .
    Bukan senang bila tiba2 ada customer nk rekomen kat kawan2 kalau jam ni x baguskan? Terbukti bila jam ni jadi satu lagi keperluan zaman ini yg digital buatkan uolls travel dgn lebih mudah dan murah.. so bila lagi uolls nk grabs ni satu?
    .
    Cik wani tunggu .. 0139276055..
    Timeline Photos