• 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [FINAL RELEASE] - 'SWEET SILVER' BAKAL JADIKAN TAHUN 2018 LEBIH BERMAKNA BILA UOLLS PKAI JAM QIBLAT SENSOR YG SWEET, YG CANTIK DAN PALING ELEGEN DI ABAD NI...
    .
    .
    " Salam sis, jam dah sampai, cantik sgt sy pakai.. mmg best la jam ni" - Aneirah , Shah Alam
    .
    " Abang sy suka tgk jam ni. Sgt berbaloi, dh mmg cantik dan sweet sgt.. tqtq sis.. servis pun laju" , Mas, Johor Bharu
    .
    " Tq sis. Jam ni sy dh buat hantaran hari tu, pada 9/12. Cantik sgt atas pelamin.. tq sis.. " Hana , Kuala Terengganu
    .
    .
    Bayangkan bila uolls travel, masuk hotel xde arah kiblat, nk tanya counter malu, nak tgk kat luar dh gelap, matahari pun dh xde, apa uolls nk buat? Jam Qiblat Sensor ni sgt spesel, sbb jam "SWEET SILVER" boleh cari arah kiblat sendiri tau...
    .
    Bayangkan bila uolls tgh sibuk kerja, sibuk berniaga, sibuk bawak grab... hihi.. siapa nk remindkan uolls bila masuk waktu solat? Jam Qiblat Sensor ni sgt spesel tau.. sbb "SWEET SILVER" boleh tau dan remind bila masuk waktu solat automatik tau..
    .
    Bayangkan bila uolls nk nampak lain dari yg lain, nk bergaya lebih2 sikit, nk nampak cool dan sweet.. jam "SWEET SILVER" ni boleh tulis nama uolls kat ni tau...
    .
    Kalau uolls baca manual jam ni lagi best.. ada 13 lagi fungsi khas yg uolls rasa berbaloi la pakai jam ni.. bukan takat tunjuk waktu jam jer.. tapi.. ada..
    .
    + Tarikh hijrah
    + Stop watch
    + Alarm
    + 12/24 hours
    + Blue LED
    + Stainless steel cover
    + Penanda Al Quran
    + Moon Age
    + Battery Indicator
    + GPS coordinate
    + Tarikh
    + Genuine Leather Strap
    + Water resistant
    .
    .
    Wah.. byk btul cik wani..kalau sy travel kat luar negara mcm mana ya? pening sy nk cari arah kiblat nnti..
    .
    x perlu risau sis.. jam ni dh di program kan utk uolls.. hanya pilih tmpat uolls yg nak pergi.. dh di setkan utk lebih dari 1000 cities..sis nak pergi mana?
    .
    Bali?
    Korea?
    Istanbul?
    Tokyo?
    Haneeda?
    Jakarta?
    ..
    Sumer tu dh ada sis..
    .
    Sis wani!..mmg saya nk book satu la kalau mcm ni.. confirm.. cam na sy nak book ni?
    .
    .
    oke... kalau uolls btul2 siyes.. sbb ni last, final release.. cik wani bagi harga yg spesel.. yg lain dari lain..
    .
    Harga pasaran : RM 260.00
    Harga DISCOUNT 'SWEET SILVER' : RM 230.00
    .
    tp kalau uolls book dan deposit RM50 utk confimkan booking uolls, cik wani bagi hari spesel: Harga SPECIAL 2018 : RM 190 sahaja (termasuk RM50 deposit)
    .
    Amacam. berbaloi kan.. tu la.. yg ni khas utk qiblat lovers shaja.. ya lah.. uolls yg pantas.. yg sentiasa sokong F&A.
    .
    Ada satu lagi surprise cik wani nak bagi. utk uolls yg dah deposit RM50 dan book, uolls entitle utk masuk promo LUCKY DRAW.. 3 pemenang akan miliki,
    .
    JAM Qiblat Sensor F&A, "WARRIOR".. PERCUMA..
    JAM Qiblat Sensor F&A, "WARRIOR".. PERCUMA..
    JAM Qiblat Sensor F&A, "WARRIOR".. PERCUMA..
    .
    .
    So, uolls yg dh ada asben,.. boleh bagi kat dia. jadi jam couple of the year.. hihihi. best kan..
    .
    Lupa cik wani nak bagi tau.. satu lagi hadiah spesel cik wani nak bagi sbb promo pre order ni.. cik wani nak bagi..:
    .
    (+) PERCUMA spare leather strap bernilai RM39.90
    (+) PERCUMA postage
    (+) Warranty 1 tahun..
    .
    Wah.. berbaloi btul cik wani... ok. sy whatapps cik wani skrang jugak..
    .
    Whatapps 'SS' ke 0139276055
    Whatapps 'SS' ke 0139276055
    Whatapps 'SS' ke 0139276055 Atau.. kalau uolls malas nak save.. clik je link ni.. http://sweetsilver.wasap.my
    http://sweetsilver.wasap.my
    http://sweetsilver.wasap.my Oke.. all the best... cik wani doakan uolls dptkan harga pre order ni tau...
    p/s : Jam ni ada 79 unit shaja tau.. siapa lambat,, nangis la nanti.. cantik tau..
    6 weeks ago 1
    Lg canik modelnya dilabuhkn tudung ..yer♥
    7 weeks ago
    sweet sangat
    6 weeks ago
    pm
    6 weeks ago
    Raziah AliMukia..gi travel pakai jam cmni
    6 weeks ago
    Pm plz
    6 weeks ago
    Pm
    6 weeks ago
    Pm
    6 weeks ago
    Pm
    6 weeks ago
    Pm
    7 weeks ago
    Pm
  • 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] BERBALOI BTUL SIS HANNA BELI JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ SBB CANTIK DAN SWEET SGT.. PUAS HATI TUNGGU.
    .
    .
    " Salam sis wani, tq sis sbb jam dah smpau smlm. Mmg cantik mcm dlm gmbar.. berbaloi sy beli.. mcm x caya harga promo mcm tu.. hihi" - HANNA, SHAH ALAM
    .
    .
    Jam Silver rose antara jam yg sgt smart dan elegen utk uolls wanita.. bukan jam biasa tp lengkap dgn applikasi solat..amacam?
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Silver Rose.
    [TESTIMONI] BERBALOI BTUL SIS HANNA BELI JAM F&A Qiblat Sensor Watch H
  • 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] BUKAN SETAKAT DPAT JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ, TP DPT JUGAK FREE XTRA TALI 100% GENUINE LEATHER..
    .
    .
    Ewah..ewah..ewah.. untung la uolls yg beli masa promo.. dah lah dpt harga murah, dpt pulak xtra tali jam 100% genuine leather FREE!.. mahal jugak tu.. jeles sis wani..
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] BUKAN SETAKAT DPAT JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ, TP DPT
  • 8 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] SIS DINAZ TERIMA JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ DAN SGT CANTIK KATANYA...
    .
    .
    Suke sgt sis dinaz bila dpt jam dari sis wani, sbb mmg dah lama usha jam , baru dapat rezeki.. mmg cantik dan berbaloi beli jam yg lengkap dgn applikasi solat..
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] SIS DINAZ TERIMA JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ DAN SGT CA
  • 8 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] SETELAH LAMA MENCARI JAM IDAMAN, AKHIRNYA SIS SHUHADA PILIH JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ SEBAGAI PILIHAN HATI....
    .
    .
    "Cantik sgt, dh lama sy cari jam idaman sy, akhirnya sy pilih jam ni sbb bukan takat bleh cari kiblat, tapi boleh remind sy waktu solat" - SIS SHUHADA
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] SETELAH LAMA MENCARI JAM IDAMAN, AKHIRNYA SIS SHUHADA PILI
  • 9 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] SIS NOORUL SGT PUAS HATI DAN CANTIK SBB JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ BOLEH TULIS NAMA DYE..
    .
    .
    Mmg berbaloi uolls yg grab offer promo silver rose ni.. dh la jimat RM60, dpt lagi xtra tali jam genuine 100% leather.. wah..mmg x dpt la offer mcm ni kat luar.. cantik dan bergaya lak tu...hihi
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] SIS NOORUL SGT PUAS HATI DAN CANTIK SBB JAM F&A Qiblat Sen
  • 9 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    PERGI MANA CUTI NI? Apa khabar? Cuti raya Cina nanti, ada apa-apa plan?
    Ke balik kampung je? Huhu, kalau balik kampung, hati-hatilah ye. Pastikan cek kenderaan tu dulu. Air, minyak hitam. Oh ye, jangan lupa,
    beli car charger yang berkualiti, boleh charge handphone sambil dalam perjalanan. Dah ada Jam Qiblat Sensor F&A? Nanti senang dalam perjalanan boleh check masuk waktu dengan arah kiblat sekali. Apa2 pun, selamat bercuti. Rehatkan badan, rehatkan minda...
    PERGI MANA CUTI NI?Apa khabar?Cuti raya Cina nanti, ada apa-apa pl
  • 9 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] 3 UCAPAN SIS HASHIMAH YG BARU SHAJA DELIVER BABY BILA DPAT JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ SEMALAM...
    .
    .
    Tahniah dan congrats sis hashimah yg baru shja deliver baby smlm.. smpat lagi order jam 'SILVER ROSE' dan happy sgt bila dpt jam terbaru kami.. mmmg best sis hashimah.. 2 hadiah yg bermakna pada tahun 2018..
    .
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] 3 UCAPAN SIS HASHIMAH YG BARU SHAJA DELIVER BABY BILA DPAT
  • 10 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [SINGGAH] PERNAH X UOLLLS JUMPA MASJID YG XDE LINE SAF? MASJID INI SGT UNIK, ONLY ONE IN THE WORLD!
    .
    .
    Uolls pernah masuk masjid dan jadi kompuius sbb x jumpa line saf? ni bukan surau2 biasa, ni masjid kerajaan ni.. ha.. ni yg unik dan antara masjid yg tercantik di dunia, Masjid Ubudiah, di Kuala Kangsar.
    .
    1. Masjid ni xde line saf
    Bayangkan uolls masuk, design dia bulat dan xde line saf.. rilek je jemaah kat situ line up dan solat..
    .
    2. Masjid ini dibina tahun 1913
    Wah.. mmg legend masjid ini.. waktu tu sis wani pun xde lagi kat dunia ni.. mmg antara masjid yg tertua di dunia.
    .
    3. Masjid ni direka oleh arkitek mat saleh
    Pada tahun tu, sorang arkitek yg bernama Arthur Benison yg mereka bentuk masjid ini.. canggih..
    .
    Siapa lagi tau fakta menarik ttg masjid ni? Cer share sikit dgn sis wani
    .
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
  • 11 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] KENAPA JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ LEBIH BERBALOI BELI SECARA ONLINE? DH LAH CANTIK, XDE KEDAI KE?
    .
    .
    Sis wani lama jugak tgh fikir nak bukak branch kedai baru, tp sbb nak bagi harga yg best utk uolls, sis wani pilih utk trus jual jam ni secara online, boleh jimat kos sewa tapak, bayar bil lektrik.. jimat duit uolla sumer jugak..
    .
    tp yg pasti, 2-3 hari pasti smpai.. mcm jam sis aswa, tiba2 1 hari je smapai..hihi
    .
    awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] KENAPA JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ LEBIH BERBALOI BELI
  • 11 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] INI ADALAH SBB UTAMA KENAPA LEBIH DARI 600+ JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ, SILVER ROSE TERJUAL DLM MASA 1 BULAN..
    .
    .
    Sis wani nk share, sbb bila dh jadi trusted seller ni, kdang2 blum smpat sis wani nk follow up, sis aida dh wassap bagitau jam dh smpai..hihi.. best bila ada kepercayaan mcm ni..
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] INI ADALAH SBB UTAMA KENAPA LEBIH DARI 600+ JAM F&A Qiblat
  • 11 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] KALAU BUKAN REAL, SIS AIN X NK BAGI FEEDBACK NI KAN? F&A QIBLAT SENSOR TRUSTED BRAND NO 1..
    .
    .
    Alhamdullilah, dh masuk hari ke 5 tahun 2018.. kejap btul rasa.. tup tap tup tap.. dh 3 tahun business ni berjalan.. mcm2 sis wani harungi..tp paling best bila dpt feedback mcm ni.. hihi.. boleh tidur lena..
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] KALAU BUKAN REAL, SIS AIN X NK BAGI FEEDBACK NI KAN? F&A Q
  • 11 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] SIS ANIS BELI JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ, SILVER ROSE, SIS WANI TOLONG TRACK PARCEL...
    .
    .
    Pernah x uolls beli kat lazada, shoppe, 11 street, ada servis mcm sis wani, beli online, pastu siap follow up smpai tracking detail.. kalau 2-3 hari x dgr berita, sis wani follow up?.. hhaaa.. tu la best kalau beli dgn sis wani.. 24 jam service.. hihi.. mcm la sis wani x tidur..
    .
    Awak dh ada?
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055  — Products shown: Sweet Silver.
    [TESTIMONI] SIS ANIS BELI JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ, SILVER ROSE,
  • 11 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] DH SMPAI PUN JAM SIS NUHA, CANTIK DAN SWEET SGT UTK UOLLS PAKAI BILA2 MASA..
    .
    .
    Bkn stakat jam yg cantik, warna dye pin mmg cantik, agt sesuwai utk uolls yg pentingkan solat dn pada yg sma, uolls mesti nk bergaya dan lawa kan.. jadi ni la solusi tahun 2018 kan.. hihi
    .
    Siapa nk?
    .
    WHATAPPS KE 0139276055
    WHATAPPS KE 0139276055
    WHATAPPS KE 0139276055  — Products shown: Silver Rose.
    [TESTIMONI] DH SMPAI PUN JAM SIS NUHA, CANTIK DAN SWEET SGT UTK UOLLS
  • 12 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TESTIMONI] BRO SHAHRIR TERPEGUN DAN TERUJA BILA PAKAI JAM QIBLAT SENSOR HYPERQ WALAUPUN XDE FB...
    .
    .
    Sangat2 terbaik! Itu la ucapan pertama bro shahrir bila pakai jam hyperQ. Sis wani sgt kagum sbb dye x pakai FB tp boleh jumpa page F&A Qiblat Sensor.. Kalau uollls nk tau, HyperQ dicipta khas utk uolls yg sukakan jogging, nk jaga kesihatan, nk diet sbb jam ni bukan shaja ada arah kiblat, tp ada juga fungsi spesel pedometer tau..
    .
    Bolwh kira kalori uolla tau.. Siapa nk?
    .
    WHATAPPS KE 0139276055
    WHATAPPS KE 0139276055
    WHATAPPS KE 0139276055
    .
    [TESTIMONI] BRO SHAHRIR TERPEGUN DAN TERUJA BILA PAKAI JAM QIBLAT SENS
  • 12 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [SINGGAH] IKAN BAKAR HARGA PATUT DI KEDAI MAKAN NI PATUT UOLLS SINGGAH BILA TRAVEL SMBIL PAKAI JAM F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    .
    .
    Ikan makin mahal, tu x kira lagi udang, sotong , kerang bagai..hihi..akhir sis wani landing kat sini.. mula2 jalan tu scary la jugak, gelap, dlm kampung, bila smpai wah.. penuh cahaya..
    .
    Nk pendek kan citer sis wani bagi kedai ni rating ni: Harga : 8/10
    Masakan: 9/10
    Pilihan : 7/10
    .
    So, kalau uolls singgah atau tau kedai ni.. cer komen., 'Sy tau'
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
  • 12 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [ATTN: LELAKI MACHO] SETELAH LAMA MENGHILANGKAN DIRI, AKHIRNYA 'ADAM BLUE' JAM QIBLAT SENSOR F&A KINI DIJUMPAI KETIKA NAK CARI TMPAT BEST UTK TRAVEL....
    .
    .
    Hi abg2 semua, sejak jam "GOLD ROSE". "SILVER ROSE" diperkenalkan, ramai plak tanya sis wani, mana jenis jam F&A design tuk laki, kini yg xde lagi adalah jam yg sepadan dgn jam tu... tiap2 hari kena marah dgn asben sbb x beli utk dye..
    .
    Sbb permintaan yg amat tinggi, sis wani memperkenalkan kembali jam "ADAM BLUE" yg pernah menjadi viral dan igauan pada tahun 2017, yg pernah terjual "SOLD OUT" dlam masa 2 minggu, yg pernah jadi jam terbaik 2017.
    .
    Jadi sis wani, apa beza edisi kali ini? ..
    .
    Yg special kali ini, adalah, engin jam ni telah di upgradekan 10 x ganda, lebih tempat sensor qiblatnya, lebih tahan lasak, lebih tahan lama battery nya.. amacam? best x uolls?
    .
    "Owh.. patutla lama xde model ni.. lama jugak sy cari.. sib baik sis wani relauched balik..,"
    .
    Jadi, sis wani nak citer balik kelebihan jam Qiblat Sensor F&A, "ADAM BLUE".. tanpa 13 fungsi asas ni, x mungkin uolls boleh travel dgn tenang , dan boleh JIMATKAN masa uolls..
    .
    [+] INTELIGENT CARI ARAH QIBLAT
    .
    Kalau uolls nk tau, ni lah jam intelligent yg boleh cari arah kiblat sendiri, x smpai 3 saat.. automatik uolls...
    .
    wow.. best btul.. sy ni slalu travel.. kadang2 ikut asben je solat..arah mana tu caya kat dia je lah.. hihi.. tp kali ni, uolls x perlu risau lagi,.. sbb kini uolls boleh detect arah kiblat sendiri.. nk gi mana?
    .
    .
    Korea,
    Japan,
    USA,
    Bali,
    Bangkok.
    Hong Kong, Maldives...Istanbul... Mekah.. dll..
    .
    Semua ada.. ada lebih 1000 cities.. dah siap program kan, x perlu risau..wahh.. senang btul cik wani.. mmg la kan..
    .
    [+] INTELIGENT BOLEH TUKAR WAKTU SOLAT SNDIRI
    .
    Ada satu lagi yg uolls wajib tau bila dapat jam ni.. jam ni ada fungsi khas.. waktu solat dan reminder automatik tau.. wah.. best btul.. ya.. mmg mudah.. sbb uolls tukar je tmpat mana uolls pergi.. waktu solat automatik tukar.. haha.. kan senang tu..
    .
    [+] INTELIGENT BOLEH TULIS NAMA UOLLS SNDIRI
    .
    Antara sbb utama yg ramai org beli jam ni adalah sbb uolls boleh tulis nama uolls snediri kat jam ni..mmg x jumpa dah jam jenis lain kalau bukan F&A Qiblat Sensor..
    .
    [+] ADA 13 LAGI FUNGSI INTELIGENT..
    .
    Kalau uolls baca manual jam ni lagi best.. ada 13 lagi fungsi khas yg uolls rasa berbaloi la pakai jam ni.. bukan takat tunjuk waktu jam jer.. tapi.. ada..
    .
    + Tarikh hijrah
    + Stop watch
    + Alarm
    + 12/24 hours
    + Blue LED
    + Stainless steel cover
    + Penanda Al Quran
    + Moon Age
    + Battery Indicator
    + GPS coordinate
    + Tarikh
    + Genuine Leather Strap
    + Water resistant
    ..
    "Hebat sgt jam Qiblat Sensor F&A ni, kalau mcm ni, sy nak order satu lah sis wani.. nk book mcm mana?"
    .
    Sabar.. sbar.. Sbar... sis wani nk citer dulu .. Free OFFER...
    .
    [+] FREE Postage
    [+] FREE PaperBag Exclusive F&A
    [+] FREE Entry Lucky Draw utk Menang Jam "GOLDROSE" bernilai RM240.00
    [+] FREE Voucher Discount RM40.00
    .
    .
    "Owh.. banyak nya bagi FREE.. ok.. doakan sy menang LUCKY DRAW.."
    .
    Jadi, khas utk uolls yg mmg FAN "Qiblat Sensor" , ni sis wani nk bagi harga promo:
    .
    Harga Asal : RM420.00
    Harga Promo : RM310.00
    .
    Tp khas utk 37 pembeli yg PERTAMA, sis wani nk bagi harga hanya: HARGA UTK 37 YG PERTAMA : RM250 SHAJA.
    HARGA UTK 37 YG PERTAMA : RM250 SHAJA.
    HARGA UTK 37 YG PERTAMA : RM250 SHAJA.
    .
    Terbaik la sis wani. mmg ni dlm buget sy ni. skarng juga sy nk bank in..
    .
    ok.. Klik link ni: --> http://www.fawatch.c...oduct/adam-blue/
    --> http://www.fawatch.c...oduct/adam-blue/
    --> http://www.fawatch.c...oduct/adam-blue/ Masukkan code "Adam" dan enjoy discount RM40.00
    Masukkan code "Adam" dan enjoy discount RM40.00
    Masukkan code "Adam" dan enjoy discount RM40.00
    .
    .
    Okey..Jangan nnti nangis x dpat offer price ni tau..
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    1 week ago
    Tn... saya nak beli tali jam utk model ni ya... tlg pm saya bila stock sampai
    11 weeks ago
    Mohd Muqlis
  • 12 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [CODENAME:ADAM] SETELAH LAMA MENGHILANGKAN DIRI, AKHIRNYA 'ADAM BLUE' JAM QIBLAT SENSOR F&A KINI DIJUMPAI KETIKA NAK CARI TMPAT BEST UTK TRAVEL....
    .
    .
    Hi abg2 semua, sejak jam "GOLD ROSE". "SILVER ROSE" diperkenalkan, ramai plak tanya sis wani, mana jenis jam F&A design tuk laki, kini yg xde lagi adalah jam yg sepadan dgn jam tu... tiap2 hari kena marah dgn asben sbb x beli utk dye..
    .
    Sbb permintaan yg amat tinggi, sis wani memperkenalkan kembali jam "ADAM BLUE" yg pernah menjadi viral dan igauan pada tahun 2017, yg pernah terjual "SOLD OUT" dlam masa 2 minggu, yg pernah jadi jam terbaik 2017.
    .
    Jadi sis wani, apa beza edisi kali ini? ..
    .
    Yg special kali ini, adalah, engin jam ni telah di upgradekan 10 x ganda, lebih tempat sensor qiblatnya, lebih tahan lasak, lebih tahan lama battery nya.. amacam? best x uolls?
    .
    "Owh.. patutla lama xde model ni.. lama jugak sy cari.. sib baik sis wani relauched balik..,"
    .
    Jadi, sis wani nak citer balik kelebihan jam Qiblat Sensor F&A, "ADAM BLUE".. tanpa 13 fungsi asas ni, x mungkin uolls boleh travel dgn tenang , dan boleh JIMATKAN masa uolls..
    .
    [+] INTELIGENT CARI ARAH QIBLAT
    .
    Kalau uolls nk tau, ni lah jam intelligent yg boleh cari arah kiblat sendiri, x smpai 3 saat.. automatik uolls...
    .
    wow.. best btul.. sy ni slalu travel.. kadang2 ikut asben je solat..arah mana tu caya kat dia je lah.. hihi.. tp kali ni, uolls x perlu risau lagi,.. sbb kini uolls boleh detect arah kiblat sendiri.. nk gi mana?
    .
    .
    Korea,
    Japan,
    USA,
    Bali,
    Bangkok.
    Hong Kong, Maldives...Istanbul... Mekah.. dll..
    .
    Semua ada.. ada lebih 1000 cities.. dah siap program kan, x perlu risau..wahh.. senang btul cik wani.. mmg la kan..
    .
    [+] INTELIGENT BOLEH TUKAR WAKTU SOLAT SNDIRI
    .
    Ada satu lagi yg uolls wajib tau bila dapat jam ni.. jam ni ada fungsi khas.. waktu solat dan reminder automatik tau.. wah.. best btul.. ya.. mmg mudah.. sbb uolls tukar je tmpat mana uolls pergi.. waktu solat automatik tukar.. haha.. kan senang tu..
    .
    [+] INTELIGENT BOLEH TULIS NAMA UOLLS SNDIRI
    .
    Antara sbb utama yg ramai org beli jam ni adalah sbb uolls boleh tulis nama uolls snediri kat jam ni..mmg x jumpa dah jam jenis lain kalau bukan F&A Qiblat Sensor..
    .
    [+] ADA 13 LAGI FUNGSI INTELIGENT..
    .
    Kalau uolls baca manual jam ni lagi best.. ada 13 lagi fungsi khas yg uolls rasa berbaloi la pakai jam ni.. bukan takat tunjuk waktu jam jer.. tapi.. ada..
    .
    + Tarikh hijrah
    + Stop watch
    + Alarm
    + 12/24 hours
    + Blue LED
    + Stainless steel cover
    + Penanda Al Quran
    + Moon Age
    + Battery Indicator
    + GPS coordinate
    + Tarikh
    + Genuine Leather Strap
    + Water resistant
    ..
    "Hebat sgt jam Qiblat Sensor F&A ni, kalau mcm ni, sy nak order satu lah sis wani.. nk book mcm mana?"
    .
    Sabar.. sbar.. Sbar... sis wani nk citer dulu .. Free OFFER...
    .
    [+] FREE Postage
    [+] FREE PaperBag Exclusive F&A
    [+] FREE Entry Lucky Draw utk Menang Jam "GOLDROSE" bernilai RM240.00
    [+] FREE Voucher Discount RM40.00
    .
    .
    "Owh.. banyak nya bagi FREE.. ok.. doakan sy menang LUCKY DRAW.."
    .
    Jadi, khas utk uolls yg mmg FAN "Qiblat Sensor" , ni sis wani nk bagi harga promo:
    .
    Harga Asal : RM420.00
    Harga Promo : RM310.00
    .
    Tp khas utk 37 pembeli yg PERTAMA, sis wani nk bagi harga hanya: HARGA UTK 37 YG PERTAMA : RM250 SHAJA.
    HARGA UTK 37 YG PERTAMA : RM250 SHAJA.
    HARGA UTK 37 YG PERTAMA : RM250 SHAJA.
    .
    Terbaik la sis wani. mmg ni dlm buget sy ni. skarng juga sy nk bank in..
    .
    ok.. Klik link ni: --> http://www.fawatch.c...oduct/adam-blue/
    --> http://www.fawatch.c...oduct/adam-blue/
    --> http://www.fawatch.c...oduct/adam-blue/ Masukkan code "Adam" dan enjoy discount RM40.00
    Masukkan code "Adam" dan enjoy discount RM40.00
    Masukkan code "Adam" dan enjoy discount RM40.00
    .
    .
    Okey..Jangan nnti nangis x dpat offer price ni tau..
    JAM F&A™ QIBLAT SENSOR (F503B) – ADAM BLUE | F&A™
  • 12 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [SINGGAH] INI ANTARA KEDAI STEAK HOUSE YG PALING BEST KAT MALAYSIA..BETUL X?
    .
    .
    Siapa kat sini mmg suka makan steak? mkn western? mkn daging yg quality? Hahaha.. kali ni sis wani nk share xperience mkn kat kedai ni...
    .
    Owh.. sblm sis wani bagi rating, nk citer satu kelebihan jam F&A Qiblat Sensor Watch HQ yg sgt rare adalah boleh tulis nama uolls sendiri .. nk tulis nama restoran ni pun bleh..
    .
    Jadi, kedai ni mmg xde jual daging local.. semua import dari Australia atau Japan.. Jenis Wagyu atau Angus .. 3x lagi lagi besar dari lembu di Malaysia..
    .
    So, uolls boleh pilih dari Tenderloin, Rib Eye dn mcm2 lagi.. satu lagi yg best, daging dye semua chill.. bukan frozen.. jadi juice dye tu mmg power..
    .
    So ni rating sis wani:
    1. Harga 5/5
    2. Masakan : 5/5
    3. Service : 5/5 Mmg best.. so uolls make sure book awal2.. penuh wei..
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post