• 7 hours ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    KELEBIHAN SOLAT AWAL WAKTU Cik wani baru balik tazkirah kat masjid. Tazkirah pasal solat awal waktu. Baru cik wani tahu kelebihan solat awal waktu. Huhuhu.... Hadis yang paling cik wani suka: "Dan seandainya mereka mengetahui pahala menyegerakan solat pada awal waktu, nescaya mereka akan berlumba-lumba melaksanakannya.
    Dan seandainya mereka mengetahui pahala solat Isya’ dan Subuh, nescaya mereka akan mendatanginya meskipun dengan jalan merangkak.” (HR. Bukhari) Nasib baik jam Rose gold ni ada peringatan untuk solat. Ada countdown lagi 30 minit sebelum waktu dan 30 minit selepas masuk waktu. Insya Allah, boleh jaga solat.
    KELEBIHAN SOLAT AWAL WAKTUCik wani baru balik tazkirah kat masjid. T
  • 21 hours ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [TEKAN]- KENAPA MELISSA JADI LADY YG PERTAMA BOOK JAM QIBLAT SENSOR F&A, "GOLD ROSE" TANPA RAGU2?..BACA KALAU NAK TAU APA ALASAN DIA?..
    .
    .
    "Salam sis, sy nk book jam Gold Rose satu, sy dh baca post akak, mmg dh lama cari jam mcm ni utk ladies, terjumpa laks post akak. Camna nak book ya sis?" - Melissa.
    .
    Tu la whatapps yg pertama cik wani trima masa tgh layan FB hari tu.. terkezut juga cik wani, x tanya byk, tau2 nak book jer.. hebat adik ni yg skrang ni bljar di UiTM Shah Alam. Ni baru student ni.,
    .
    Antara ciri yg menarik adalah uolls boleh tulis nama uolls sendiri tau..
    .
    FEATURE; CUSTOMISED NAME
    .
    Ciri ni mmg unik utk jam secanggih ini.. sbb ia menjadikan jam ni lebih peribadi dan personal utk uolls.. x byk jam di dunia ini mempunyai ciri khas ini.. uolls boleh set sendiri apa nama yg uolls nak.. cth ASBEN, I LOVE U, WIFEY.. mcm2 lagi.
    .
    Dapatkan satu jam ni dan explore kecanggihan jam ni..
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    #Goldrose
    [TEKAN]- KENAPA MELISSA JADI LADY YG PERTAMA BOOK JAM QIBLAT SENSOR F&
  • 2 days ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    JAM YG SPECIAL UTK YG TERISTIMEWA... Salah satu function yg cik wani paling suka ialah boleh letak nama kat jam ni. Mmg xclusive sangat. Special untuk cik wani sahaja. Rasa dihargai lebih lebih lagi kalau insan istimewa yang hadiahkan kat cik wani. Sampai 7 characters boleh letak kat jam ni tau. So kalau nama uolls panjang2, boleh letak nama glamour uolls...
    JAM YG SPECIAL UTK YG TERISTIMEWA...Salah satu function yg cik wani
  • 5 days ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [XCLUSIVE] - KHAS UTK LADIES YG PENTINGKAN SOLAT, JAM QIBLAT SENSOR "GOLD ROSE" YG TERBARU HADIR DGN SPECIAL FEATURE QIBLAT FINDER SEPANTAS 3 SAAT, WAKTU SOLAT 5 WAKTU AUTOMATIK, INTELLIGENT WATCH YG WAJIB UOLLS MILIKI....
    .
    .
    Ponn... Ponnnn..Ponn... Video rasmi "GOLD ROSE" kini tlh tersebaar bebas akibat special feature yg sgt unik dan mudah utk uolls travel dan juga 13 fungsi asas yg pasti akan mudahkan uolls utk jaga solat uolls... Bayangkan apa yg berlaku bila uolls pergi tmpt yg xde arah kiblat, bila x tau waktu solat, nk sloat dhuha bila, tarikh islam apa, dn bagai2.. sure muka merah malu2 gitew... kan..
    .
    Tp, ,kini dgn jam qiblat sensor "GOLD ROSE", yg lengkap 13 fungsi pasti jadikan hidup uolls lebih bermakna dan intelligent qiblat finder yg boleh cari arah kiblat sepantas 3 saat, jadiakn jam uolls ni bukan setakat jam biasa, tp luar biasa...
    .
    Cer tgk video ni...
    .
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    Whatapps ke 0139276055
    .
    Atau.. kalau uolls malas nak save.. clik je link ni.. http://goldrose.wasap.my/
    http://goldrose.wasap.my/
    http://goldrose.wasap.my/
    .
    3 days ago Deq Kah Bearz
    Pm
    3 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam sis, mohon segera whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    5 days ago Mustaffa Kamal
    Pm
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    3 days ago Nabil Nabila
    Cantiknyeee...
    3 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    Salam sis, mohon segera whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    3 days ago Nabil Nabila
    Pre order brpe ye..n byrn brpe..
  • 1 week ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    [PRE ORDER] - 'GOLD ROSE' , BUAT KALI PERTAMA, JAM QIBLAT SENSOR F&A KHAS UTK WANITA SOLEHAH KINI TIBA UTK UOLLS REBUT DAN BOOK SBLUM HBIS..
    .
    .
    Ya.. cik wani tau.. uolls sure xcited bila tgk jam ni, tiap2 tahun cik wani dpt request dari uolls.. specially aweks2 yg nk dptkan jam qiblat sensor.. tp x sesuwai sbb semua model laki jer.. tp kali ni, cik wani berjaya juga pujuk team F&A dan akhir buat pertama kali, model "GOLD ROSE" di cipta khas utk uolls yg elegen, pentingkan solat dan juga uolls yg slalu travel...
    .
    "GOLD ROSE"... wah.. best la brand ni... dh lama sgt cik wani sendiri pun tunggu, tp kali dpt jugak cik wani rasa dan pakai.. peehhh. mmg elegen. cair cik wani.. kena juga pakai satu.. nak jadi model kan... hihih..
    .
    Apa yg laen jam ni.. mcm biasa jer..?
    .
    Kalau uolls nk tau, ni lah jam intelligent yg boleh cari arah kiblat sendiri, x smpai 3 saat.. automatik uolls... nak tau lagi, jam ni gak boleh tulis uolls yg glamer tu.. nak suruh asben beli kan pun boleh tau...
    .
    wow.. best btul.. sy ni slalu travel.. kadang2 ikut asben je solat..arah mana tu caya kat dia je lah.. hihi.. tp kali ni, uolls x perlu risau lagi,.. sbb kini uolls boleh detect arah kiblat sendiri.. nk gi mana?
    .
    .
    Korea,
    Japan,
    USA,
    Bali,
    Bangkok.
    Hong Kong, Maldives...Istanbul... Mekah.. dll..
    .
    Semua ada.. ada lebih 1000 cities.. dah siap program kan, x perlu risau..wahh.. senang btul cik wani.. mmg la kan..
    .
    Ada satu lagi yg uolls wajib tau bila dapat jam ni.. jam ni ada fungsi khas.. waktu solat dan reminder automatik tau.. wah.. best btul.. ya.. mmg mudah.. sbb uolls tukar je tmpat mana uolls pergi.. waktu solat automatik tukar.. haha.. kan senang tu..
    .
    Kalau uolls baca manual jam ni lagi best.. ada 13 lagi fungsi khas yg uolls rasa berbaloi la pakai jam ni.. bukan takat tunjuk waktu jam jer.. tapi.. ada..
    .
    + Tarikh hijrah
    + Stop watch
    + Alarm
    + 12/24 hours
    + Blue LED
    + Stainless steel cover
    + Penanda Al Quran
    + Moon Age
    + Battery Indicator
    + GPS coordinate
    + Tarikh
    + Genuine Leather Strap
    + Water resistant
    .
    .
    Wah.. byk btul cik wani.. mmg saya nk book satu la.. confirm.. cam na sy nak book ni?
    .
    .
    oke... kalau uolls btul2 siyes.. sbb ni pre order.. cik wani bagi harga per order yg spesel.. yg lain dari lain.. yg lagi murah kalau compare bila dh sampai nanti.. skrang ni baru siap dari kilang.. tunggu 2 minggu lagi baru sampai.. so cik wani nak bagi peluang uolls dpt hari offer dulu kan...
    .
    Harga pasaran : RM 240.00
    Harga PRE ORDER : RM 210.00
    .
    tp kalau uolls book dan deposit RM50 utk confimkan booking uolls, cik wani bagi hari spesel: Harga PRE ORDER : RM 180 sahaja (termasuk RM50 deposit)
    .
    Amacam. berbaloi kan.. tu la.. yg ni khas utk qiblat lovers shaja.. ya lah.. uolls yg pantas.. yg sentiasa sokong F&A.
    .
    Ada satu lagi surprise cik wani nak bagi. utk uolls yg dah deposit RM50 dan book, uolls entitle utk masuk promo LUCKY DRAW.. 3 pemenang akan miliki,
    .
    JAM Qiblat Sensor F&A, "WARRIOR".. PERCUMA..
    JAM Qiblat Sensor F&A, "WARRIOR".. PERCUMA..
    JAM Qiblat Sensor F&A, "WARRIOR".. PERCUMA..
    .
    .
    So, uolls yg dh ada asben,.. boleh bagi kat dia. jadi jam couple of the year.. hihihi. best kan..
    .
    Lupa cik wani nak bagi tau.. satu lagi hadiah spesel cik wani nak bagi sbb promo pre order ni.. cik wani nak bagi..:
    .
    (+) PERCUMA spare leather strap bernilai RM39.90
    (+) PERCUMA postage
    (+) Warranty 1 tahun..
    .
    Wah.. berbaloi btul cik wani... ok. sy whatapps cik wani skrang jugak..
    .
    Whatapps 'gold' ke 0139276055
    Whatapps 'gold' ke 0139276055
    Whatapps 'gold' ke 0139276055 Atau.. kalau uolls malas nak save.. clik je link ni.. http://goldrose.wasap.my/
    http://goldrose.wasap.my/
    http://goldrose.wasap.my/ Oke.. all the best... cik wani doakan uolls dptkan harga pre order ni tau...
    .
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    1 week ago Zamri Abdul Razak 2
    Pm bos
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    1 week ago Nratiqah Syahira 1
    Road Hunter Malaya
    1 week ago Ahmad Hilmee S 1
    Pm
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    salam, sila whatapps ke 0139276055 dgn segera ya.
    1 week ago Ahmad Hilmee S
    0129651407
    1 week ago Zara Syifa
    pm
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    1 week ago Ayu Acheem
    Selain qiblat sensor,masa untuk azan sembahyang accurate tk?
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    Tepat sis. Automatik ikut takwim.
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    1 week ago Cahaya Nura Suha
    Pm sis
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    1 week ago Siti Harisah Hanim Jamalulain
    Pm
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    1 week ago Mustaffa Kamal
    Pm
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    salam, sila whatapps ke 0139276055 dgn segera ya.
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    6 days ago Mrsabran Wiki Wiki
    Order
    6 days ago Natasyaamylya Shahmudin 1
    mahal lah
    6 days ago Mrsabran Wiki Wiki
    Natasyaamylya Shahmudin ko berkenan nak order la.rm240 je pn nti aq bagi duit.
    6 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Buat masa ni kami buat promosi pre order. Hanya RM180, (termasuk deposit RM50) dan peluang memenangi jam FA504.   Mohon whatapps ke http://goldrose.wasap.my untuk tempahan pre order
    6 days ago Natasyaamylya Shahmudin
    Mrsabran Wiki Wiki blnje hahaha
  • 1 week ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    UOLLS NGAJI DAH KAT MANA? Slow betul Cik Wani ngaji. Baru surah Al - Ma'idah, Ayat 59.. Baru juzuk ke 6. Huhuhu... Insya Allah lepas ni CIk Wani gandakan usaha. Nak khatam akhir bulan ni. Dengan penanda Al- Quran, Cik Wani dapat sambung je mengaji kat mana - mana surau... Cuba uolls komen dah surah mana uolls baca.. 🙂 🙂
    UOLLS NGAJI DAH KAT MANA?Slow betul Cik Wani ngaji. Baru surah Al -
  • 1 week ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    PAPARAZI ADA DI MANA - MANA Huishh, nak jogging pun x senang, ada jer paparazi ambil gambar. Ke nak ambil gambar jam? Hihihi... Nasib baik jam F&A Qiblat Sensor FA505 HyperQ ni ada function stopwatch, boleh tgk satu round pusing tasik ni lagi laju ke lagi slow. 😛
    PAPARAZI ADA DI MANA - MANAHuishh, nak jogging pun x senang, ada jer
    1 week ago Faezz Rusly
    Harga?
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
  • 1 week ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    UPPER BODY STRENGTH PULA... Lepas jogging dan senaman perut kita fokus kat upper body pulak. Baru balance. Buat 10 kali ulangan setiap sesi. Kena maintain selalu, baru nampak hasil. Nasib baik jam F&A Qiblat Sensor HyperQ ni ada function kira kalori, baru berbaloi tahu hasil workout hari ni
    UPPER BODY STRENGTH PULA...Lepas jogging dan senaman perut kita foku
  • 2 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FUHH, EXERCISE PERUT LAK HARI NI... Letih woo buat ni. Nampak senang, tp berpeluh - peluh jugak nak buat 10 kali. Nasib baik Jam F&A Qiblat Sensor HyperQ ni kalis air. X perlu risau kena peluh. Lepas tu terus pergi basuh tanpa perlu buka dulu jam ni..
    FUHH, EXERCISE PERUT LAK HARI NI...Letih woo buat ni. Nampak senang,
  • 2 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    SAMBIL JOGGING TERJUMPA PULA ALAT NI.. Sambil menyelam minum air. Dah alang - alang jogging kat tasik ni, terserempak pula dengan alat ni. X tau la apa nama alat ni, bedal jelah..  Rasa - rasa betul x cara guna ni? Hihihi...
    SAMBIL JOGGING TERJUMPA PULA ALAT NI..Sambil menyelam minum air. Dah
  • 2 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    BERAPA LANGKAH SUDAH HARI NI? Dinasihatkan supaya berjalan 10,000 langkah sehari tau. Tau x dah berapa langkah setakat ni uolls buat? Kalau uolls kerja kat office, pastikan setiap satu jam setengah, rehat sekejap, jalan - jalan keliling office tu. Baru sihat....
    BERAPA LANGKAH SUDAH HARI NI?Dinasihatkan supaya berjalan 10,000 lan
  • 2 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    REHAT SEKEJAP SELEPAS JOGGING... Pit stop dulu sekejap selepas jogging keliling tasik satu round. Rasa segan pula, ramai pakat usha - usha. Rasa macam retis pulak blia jogging sambil pakai jam F&A Qiblat Sensor HyperQ ni. Hihihi...
    REHAT SEKEJAP SELEPAS JOGGING...Pit stop dulu sekejap selepas joggin
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    TAK SABAR DAH... Dapat jer terus test function jam F&A Qiblat Sensor HyperQ. Nampak macam dlm kereta. Fuhh mmg pergi collect sendiri kat post office, terus buka dan test function jam FA505 - HyperQ. Mmg terbaik...
    TAK SABAR DAH...Dapat jer terus test function jam F&A Qiblat Sensor
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    PAGI PAGI DAH DAPAT FEEDBACK.. Awalnya abam posmen pergi hantar 🙂 Pukul 8 pagi dah dapat whatsapp jam FA505 - HyperQ dah sampai. Tq atas feedback tuan. 🙂
    PAGI PAGI DAH DAPAT FEEDBACK..Awalnya abam posmen pergi hantar :) Pu
    3 weeks ago Zurilsham Samsudin
    Bpe hrga jm ni
    3 weeks ago Nurul Saat 1
    pm
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    THROWBACK THURSDAY... Customer cik wani sgt impress dgn lajunya Poslaju deliver jam kat dia. Bila dah dapat terus pakai. Rasa awesome sangat..
    THROWBACK THURSDAY...Customer cik wani sgt impress dgn lajunya Posla
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FEEDBACK DARI 1ST CUSTOMER HYPERQ.. Ni cik wani nak share feedback dari first customer jam FA505 - HyperQ. Suka sgt cik wani dpt feedback mcmni.
    FEEDBACK DARI 1ST CUSTOMER HYPERQ..Ni cik wani nak share feedback da
    2 weeks ago Zukifli Bin Din
    Pm
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Mohd Ikhwan
    Pm
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    SEBAB APA JAM HYPERQ, QIBLAT SENSOR F&A YG PERTAMA DI DUNIA INI SOLD OUT DLAM MASA 2 MINGGU MASA DILANCARKAN BARU2 INI..TGK VIDEO YG VIRAL NI..
    .
    .
    " Best wooo jam ni.. sbb bleh track kalori skali.. sy mmg suka exercise, ringan lak tu.. terbaik la, complete. Nk solat pun senang, ada arah kiblat automatik" - HARRIS, K TERENGGANU
    .
    " x sangka jam ni ada special function pedometer, boleh track jalan jauh mana, kira kalori, dan combine dgn system arah kiblat automatik, x pyh pakai data, berbaloi beli ni" - IMRAN , SHAH ALAM
    .
    " Klau bli pedometer kat ratus2 hingit jugak, sib baik angkut jam HyperQ ni, jimat, 2 in 1, ada waktu solat, ada pedometer skali, mana nak dpat feature mcm ni. Mmg best! " - KHALID, JOHOR BHARU
    .
    .
    Haa.. baru uolls tau kan.. siapa yg dah grab masa grand launching bulan lepas sure happy sakan skrang ni.. lompat2 sbb antara yg terawal pakai jam limited edition ni..kali ni cik wani dpt restock lagi 50 jam HYPERQ, baru shaja sampai minggu lepas, so siapa cepat dia dapat.. jangan nyesal nanti..
    .
    AWAS! JANGAN BELI JIKA UOLLS ADA 5 PERANGAI NI...
    .
    (-) Malas nak solat - Klau uolls jenis malas nak jaga solat, x pyah buang duit beli jam ni, sbb jam ni slalu remind uolls bila masuk waktu automatik
    .
    (-) Malas nk exercise , nak jadi besar forever.. - Function pedometer yg unik ni sgt x sesuwai utk uolls x malas jaga kesihatan
    .
    (-) Jenis x kisah tarikh Islam apa - kalau uolls jenis x ambil berat tarikh islam, jam ni pun tarak guna utk uolls.
    .
    (-) Main hentam je arah kiblat - Yg ni kalau uolls x suka jaga mana arah kiblat yg betul bila travel, jenis tgk arah matahari je.. x payah beli jam ni
    .
    (-) x nak miliki jam yg paling rare di dunia - Ye la.. sbb ni lah jam yg pertama di dunia yg complete khas utk muslim travellers.
    .
    huaaa.. sy bukan mcm tu cik wani, ni semua perangai sy xde, org kat Africa kot.. Sy mmg nk beli jam ni, nk baiki diri sy.. camna nk beli ni..
    .
    Sabar...
    Sabar.. Sabar..
    .
    Cik wani ni citer sikit kenapa uolls wajib ada jam limited edition ni sblum habis...
    .
    (+) ARAH KIBLAT AUTOMATIK SEPANTAS 3 SAAT TANPA DATA
    (+) KALIS AIR
    (+) WAKTU SOLAT AUTOMATIK
    (+) TARIKH ISLAM AUTOMATIK
    (+) STOP WATCH
    (+) FUNGSI NAMA DI JAM
    (+) 12/24 HR TIME
    (+) PENANDA AL QURAN
    (+) MOON AGE
    (+) LEBIH DARI 1000 CITIES SIAP DI PROGRAMKAN
    (+) PEDOMETER FUNCTION
    (+) TRACK LANGKAH PERJALANAN
    (+) KIRAAN KALORI AUTOMATIK
    .
    .
    HARGA PASARAN : RM520.00 SHAJA.
    .
    .
    Wah., mmg terbaik.. semua fungsi yg canggih ada.. sy xnak lepaskan offer ni lagi mcm hari ni.. mcm mana nk order ni?
    .
    Tambahan OFFER, khas utk batch kali ni.. (+) REBAT RM20
    (+) PERCUMA F&A POMADE - WUDUK FRIENDLY
    (+) PERCUMA POSTAGE
    (+) JAMINAN 1 TAHUN Jika whatapps "HyperQ" ke cik wani sekarang.. Whatapps : 'HyperQ" ke 013 270 5279
    Whatapps : 'HyperQ" ke 013 270 5279
    Whatapps : 'HyperQ" ke 013 270 5279 Uolls akan dapat penjimatan lagi sebanyak RM250.00.. fuhh.. banyak tu.. khas utk batch kali ni,. 15 pembeli yg pertama. p/s: remind cik wani tau.. nanti x dapat discount.
    4 weeks ago Sham Samarku
    edisi blm grab lagi..yg lain dah dpt
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Terima kasih banyak2 atas sokongan tuan. Insya allah ada jodoh boleh jumpa dgn tuan. 🙂
    4 weeks ago Sham Samarku
    F&A Qiblat Sensor Watch HQ hehehe....my favorite color..ari tu singgah kuala terengganu x dan singgah F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    4 weeks ago Md Haizar
    Pm harga
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Munawwir Murni
    Pm boh
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Amin Muiz Husain
    Pm ....ada buka dropship tak?
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, mohon whatapps saya untuk info lanjut.  Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Zintris Rafris
    Pm
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Azrul Pokteh
    Pm
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Safari Kamari
    Pm
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    (y) (y) Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Zamri Abdul Razak
    Pm
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    (y) (y) Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Sky Wind
    Pm
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    4 weeks ago Helang Rimba
    PM
    4 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer akan ditutup bila2 masa... Mohon whatapps segera ke 013 270 5279 @ CLICK http://fa505.wasap.my untuk response yg lebih pantas.  Terima kasih 🙂
  • 4 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    SIAPA SANGKA KAT GOTEMBA PREMIUM OUTLET DI JAPAN ADA TEMPAT SOLAT WORLD CLASS.. YG PENTING???.. SILA CLIK GMBAR KE-2...
    .
    .
    Hari ni cik wani gi jln2 kat gotemba premium outlet.. tmpat shopping terbesar di japan.. jauh jugak la nk naik train, lori, bus bagai nk smpai.. tp best bila nampak mt fuji tersergam indah..hihi.. uolls mmg kena dtg sini...bwak duit byk2.
    .
    Kat sini, cik wani xsangka ada tmpat solat yg cukup lengkap..kali ni siap ada arah kiblat..mmg terbaik.. smpai mlm la cik wani kat sini shopping.. murah sesangat..
    .
    Cik wani mcm biasa nk kena check arah kiblat..tgk betul ke tak kan..hahah..mana la tau si jepun ni salah kiblat..
    .
    Nak tau... cer click gmbar no 2.. tgk sendri... 3 saat je uolls.. x perlu pening2.. hihi
    .
    Whatapps cik wani tau.. 0139276055
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post