• 5 days ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    TERBARU - JAM QIBLAT HYBRID YG PERTAMA DI DUNIA, "HYPERQ" DILANCARKAN KHAS UTK UOLLS YG SLALU TRAVEL, JOGGING DAN INGIN SOLAT "ONTIME"....
    .
    .
    x sangka cik wani, model jam qiblat sensor F&A yg terbaru ni mmg canggih.. out of this world.. ciri terbaru yg pertama di dunia ni di lancarkan secara rasmi di Malaysia.. byk2 negara, siapa sangka ciptaan terbaru ni bakal jadikan uolls org yg pertama miliki jam istimewa ini...
    .
    Cer cik wani citer sikit, kalau tgk gambar jam ni, design dia mmg exclusive, nama "HyperQ" pun canggih.. mcm best je kalau order jam ni..
    .
    Haa. cik wani dh agak dah.. mesti uolls nk tau kan.. ciri2 apa yg jadikan jam "HyperQ" ni istimewa utk sesiapa shaja milikinya.. sbb.. bukan sahaja 14 feature Qiblat Sensor di program kan.. tp ada satu lagi ciri hybrid... 14 + 1.. Qiblat Sensor + Pedometer = HyperQ.
    .
    " Rekaan ini mengambil masa 6 bulan utk kami buat research, testing, 3D modelling, dan, alhamdullilah, akhirnya, dapat juga jam "HyperQ" di release khas utk uolls" - Shah, Engineer F&A
    .
    Wah.. sy nk..Sy nk.. sy mmg suka jogging, track jauh mana sy jalan.. eee... mmg sy nk ni..
    .
    .
    Sbar2.. cik wani kena citer dulu kat uolls.. fungsi jam ni, apa kelebihan jam ni kan..
    .
    (+) Arah Qiblat Automatik seluruh dunia uolls yg slalu travel, dgn satu button, trus boleh jumpa arah kiblat sepantas 3 saat..  (+) Waktu Solat Automatik seluruh dunia uolls bila travel kali ni, x perlu risau lagi bila msk waktu subuh atau isyak.. sbb jam "HyperQ" ni akan display waktu solat terkini. (+) Pedometer (Feature terbaru) uolls yg nk diet, nak kira kalori, nk kira dh buat 10000 steps x hari ni.. fungsi ni mmg best. boleh keep track uolls punya fitness..  (+) Boleh tulis nama  uolls yg nk glamer, x nak bagi jam hilang, uolls boleh tulis nama uolls kat jam ni.., mmg best.. (+) Tarikh Islam Cik wani, tau.. mesti x ramai uolls yg tau tarikh islam.. kena google.. tp kali ni.. uolls boleh tau terus sbb jam ni di programkan skali utk senangkan hidup uolls. (+) Stop Watch Ciri jam yg sporty mesti ada stop watch kan.. kalau uolls nk tgk laju mana kucing lari ke... berapa lap uolls yg jogging.. gunakan fungsi ni.. (+) Lebih ringan, lebih lasak.. Jam "HyperQ" di reka dgn lebih ringan, ;lebih lasak, sgt sesuwai utk uolls yg slalu jogging..  (+) Waterproof 30m Uolls juga x perlu risau kalau peluh2 sbb jam ni di cipta dgn waterproof features.. sesuwai utk semua golongan (+) Automatik reminder Solat Uolls mesti suka feature ni sbb .. setiap kali masuk waktu solat, jam ni akan remind uollls utk gi solat.. di awal waktu.. kalau x solat jugak x tau la.. (+) Back Light LED yg cool Uolls x perlu risau lagi kalau masuk hutan ke, dlm gelap ke.. sbb ada backlight LED yg cukup terang.. senang nk tgk arah kiblat. dan mcm2 lagi.. mmg lengkap utk mudahkan uolls travel.. muslim style... Wah,... mmg best lah jam ni.. sy nak oder.. nak2.. cik wani..ada special promo x?
    .
    Kini.. khas utk 47 Qiblatlovers.. peminat jam F&A yg pertama.. cik wani bagi harga special...
    .
    Harga Retail : RM 540.00
    Harga Promo : RM 270.00 (50% discount) Wah.. discount 50%.. sy nak order.. nanti habis. rugi2.. Utk uolls juga... cik wani bagi free: FREE Postage (Delivery 1-3 hari, poslaju)
    FREE Pomade F&A bernilai 39.00
    Warranty 1 tahun
    Payment : Online Transfer/ Cash Deposit. Sila bank in ke : 556011071233, Maybank, Usahawan Ummah Kalau uolls nak tanya cik wani, boleh wassap cik wani.. http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my
    http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my
    http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my p/s: Offer ni akan di tutup bila2 masa kalau dah cukup quota ya..
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    5 days ago Muhamad Fahmi
    pm tepi...jgn tepi sgt nnt jatuh..😁
    5 days ago Muhamad Fahmi
    kahkahkahkah....den nk pki time nyombolih sok...#lukaku..😂
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click  http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my  untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Ahmad Yusrizal
    pm
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click  http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my  untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Haziqah Haziq
    pm
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click  http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my  untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Zamri Abdul Razak
    Warna lain ada x
    5 days ago Zamri Abdul Razak
    Ye ke... Cntik
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, satu warna ini sahaja tuan. Offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my
    untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Munawwir Murni
    Pm boh
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click  http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my  untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Khai Aqil Qaireena
    Pm 01113699099
    5 days ago Yusran Yusoff
    Pm
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click  http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my  untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Mohd Azahari Basri
    Pm
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click  http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my  untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Jojo Fairos Red
    Nur Shafiqah Iqah Jo
    5 days ago Mohd Fairuz
    Pm
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Mohd Fairuz Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Mohd Fairuz
    0194257719
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    (y) (y) Salam tuan, offer ini akan tamat bila2 masa sahaja.  Sila click http://FAQiblatSensorHQ.wasap.my untuk response yang lebih pantas.  Terima kasih 🙂
    5 days ago Md Ezzam
    5 days ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    :-*
  • 2 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    SIAPA NK TAU CARA CEPAT CARI ARAH KIBLAT SEPANTAS KILAT , KURANG DARI 3 SAAT? ADAKAH UOLLS SLALU TRAVEL? INI JAWAPAN YG RARE YG JARANG ORG SHARE..
    .
    .
    Ya.. betul.. betul.. sy slalu travel.. mmg sy lah yg cik wani cari, org yg slalu nak solat ontime, tp cik wani tau la kan, bila gi travel obersee, mana ada masjid dgn surau. bukan mcm kat sini.. senang ada masjid..
    .
    Ada skali tu sy travel, adoiya.. bila check in kat hotel, bayangkan, xde tanda arah kiblat, x tau arah mana, jeng sungguh, nk tanya hotel, dia pun x tau sbb dia pun x solat.. mmg pening la kejap.. tapi sbb darurat punya psl, waktu pun dh nak hbis. belasah je la.. kan.. apa nak buat.. uolls mcm sy jugak ke?
    .
    Eh.. xde la.. weolls ada secret weapon.. "F&A Qiblat Sensor Watch" , jam solat pintar yg pertama di Malaysia. Mudah di pakai, boleh cari arah kiblat sepantas 3 saat.. no problem.. kat mana pergi pun okey.. mudah.. x pernah lagi pakai jam mcm ni..
    .
    .
    "Salam cik wani, mmg puas hati sy pakai jam ni.. mmg lawo, bijok skali.. tahniah.. senang sy nk travel" - AFIF , KOTA BHARU
    .
    "Sy dh test arah kiblat jam ni kat masjid depan rumah sy, confem mmg tepat.. tq cik wani atas delivery yg pantas" - ESA , SUBANG JAYA
    .
    " First time sy beli jam ni online. Lps member bagitau sbb sy mmg slalu travel. Lps ni sy x nak tukar dah pkai jam lain" - IMRAN - K TERENGGANU
    .
    .
    Ni sbb kenapa lebih 1000++ qiblatlovers F&A dah miliki jam ni..cik wani ekplain skit..
    .
    (+) Boleh cari arah kiblat sepantas 3 saat.. mmg pantas.. skali tekan je.. mudah utk balik kampung nanti.. nk je jejalan...
    .
    (+) Boleh display waktu solat automatik.. mmg real la. gi mana2 je no problem.. waktu solat semua automatik.. siap ada alarm lagi bagi warning bila masuk waktu solat.. kalau x gi solat jugak , x tau la cik wani nk kata apa.. hihih
    .
    (+) Boleh tulis nama sendiri.. kan terbeliak mata awek sblah bila tgk jam ni boleh tulis nama... bini pun jeles.. hihi..
    .
    (+) Ada kalendar Islam.. kompim Hari Raya Haji x terlepas sbb jam ni ada siap dgn taqwim calendar Islam.. best kan..
    .
    (+) Stop watch, LED biru, Battery life display, Daylight saving, water resistance, mineral glass anti calar, dan mcm2 lagi la.. hihi. mmg best...
    .
    .
    Ada lagi 5 sbb bila cik wani tanya kenapa beli jam ni?.. ni cik wani nk share apa uolls kata..
    .
    (+) Nak hadiahkan kat ayah
    (+) Nak hadiahkan at asben yg tercinta
    (+) Sbb slalu travel
    (+) Nak bergaya bila masuk opis..
    (+) Jam lama ilang,, ni design mmg smart...
    .
    =========
    OFFER
    ----------------
    Discount hingga 40%
    FREE Pomade F&A , yg penting wuduk friendly
    FREE Postage
    JAMINAN 1 tahun
    .
    Whatapps "NAK" ke cik wani , 0139276055
    Whatapps "NAK" ke cik wani , 0139276055
    Whatapps "NAK" ke cik wani , 0139276055
    .
    Offer ni akan tamat bila2 masa atau jam dh hbis. biasa 2-3 hari mmg habis..... whatapps ke cik wani segera..
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    2 weeks ago Sham Samarku 2
    2 weeks ago Abdul Halim Mohammad 1
    adalah menjadi satu kesalahan apabila jual barang tanpa bagitahu harganya dan cust kena pm untuk tahu harga.
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
    2 weeks ago Shimi Pedu
    pm
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
    2 weeks ago Wak Jebat
    bape rm?
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
    2 weeks ago Zamri Abdul Razak
    Warna lain ada x
    1 week ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Ada tuan..pm 0139276056 ya
    2 weeks ago Bob Ase Cha
    Price?
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
    2 weeks ago Mohd Firdaus Ibrahim
    Pm
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
    2 weeks ago Jojo Fairos Red
    Nur Shafiqah Iqah Jo
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    (y) (y) Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
    2 weeks ago Sham Samarku
    Ni yg latest ke
    2 weeks ago Awek Azri Mansor
    Aeriecka Syahir
    2 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    (y) (y) Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount sempena pelancaran RED ROMEO ini. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my Terima kasih 🙂
  • 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    KINI - JAM QIBLAT SENSOR WARRIOR LIMITED EDITION KEMBALI LAGI, KHAS UTK UOLLS YG SLALU TRAVEL, YG NAK CARI ARAH KIBLAT DGN LEBIH PANTAS, KALI INI LAGI BERBISA, LAGI CLASSIC, LAGI PADUU...PASTI JADIKAN URUSAN SOLAT UOLLS AKAN LEBIH TERJAGA..
    .
    .
    Siapa kat sini kena sangkut dlm jem yg teruk masa nak balik raya baru2 ni? sure leguh2 kaki, nak tercabut rase kepala lutut tahan brek.. hihi.. termasuk lah cik wani.. 5 jam dari KL ke Bentong.. adus...mmg jeng...tp dlm masa tu la smpat cik wani bagitau kilang, kena re order stok warrior baru, sbb ramai wassap ke cik wani, nak beli tp x sempat sbb pos laju dah tutup..
    .
    .
    Kali ni cik wani buat special sikit, biasa cik wani post gmabar je.. kali ni, cik wani buat video.. buat sendiri tau.. 2 hari jugak la nak godek3 cmana nak buat video ni. tp sbb uolls yg slalu tanya cik wani, jadi cik wani ringkaskan kat sini.. play video ni smpai hbis sbb ada surprise kat hujung video tu...
    .
    Ni tau sbb kenapa lebih 1000++ qiblatlovers F&A dah miliki jam ni..cik wani ekplain skit..
    .
    (+) Boleh cari arah kiblat sepantas 3 saat.. mmg pantas.. skali tekan je.. mudah utk balik kampung nanti..
    .
    (+) Boleh display waktu solat automatik.. mmg real la. gi mana2 je no problem.. waktu solat semua automatik.. siap ada alarm lagi bagi warning bila masuk waktu solat.. kalau x gi solat jugak , x tau la cik wani nk kata apa.. hihih
    .
    (+) Boleh tulis nama sendiri.. kan terbeliak mata mak bapak kat kampung tgk jam ni boleh tulis nama... bini pun jeles.. hihi..
    .
    (+) Ada kalendar Islam.. mmg jadi ikon bila uolls sorang je yg tau tarikh dlm bulan islam.
    .
    (+) Stop watch, LED biru, Battery life display, Daylight saving, water resistance, mineral glass anti calar, dan mcm2 lagi la.. hihi. mmg best...
    .
    .
    Ada 5 sbb bila cik wani tanya customer kenapa beli jam ni.. ni cik wani nk share apa uolls kata..
    .
    (+) Nak hadiahkan kat ayah
    (+) Nak hadiahkan at asben yg tercinta
    (+) Sbb slalu travel
    (+) Nak bergaya hari raya..
    (+) Jam lama ilang,, ni design mmg smart..
    .
    Jadi, sempena bulan syawal dan mood raya lagi ni, cik wani nk bagi offer ni..
    .
    =========
    OFFER
    ----------------
    (+) Discount hingga 30%
    (+) FREE Postage
    (+) JAMINAN 1 tahun
    (+) Tambahan discount RM20 sbb susah payah wassap ke cik wani
    .
    Whatapps ke cik wani , "Nak" 0139276055
    Whatapps ke cik wani , "Nak" 0139276055
    Whatapps ke cik wani , "Nak" 0139276055
    .
    Offer ni akan tamat hari ahad ini.. 16 July 2017, jam 11:59pm,,sbb biasa 2-3 hari lepas launch promo baru, mmg hbis disapu licin oleh qiblatlovers F&A fan..
    6 weeks ago Saad Md Nordin 1
    Rega berapa boss
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Gaban Lek Lu
    pm harga
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Suhardi ToneExcel
    pm
    6 weeks ago Razz Jak
    pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Muhammad Zaki Razani
    Pm harga
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Shah Dpsb
    Pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Zul Manan
    Pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Sukri P Chak
    Pm
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Alie 'eL' Abdullah
    PM
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
    6 weeks ago Mat Pawana
    Baik punya
    6 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount.  Click --> http://Warrior.wasap.my
  • 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    MCM X PERCAYA , BILA JAM QIBLAT SENSOR F&A DAH SMPAI DI PUNCAK TERTINGGI DI DUNIA. SILA BACA PENGALAMAN MANIS NI YG JARANG DI SHARE DI INTERNET.. MMG MUDAH BILA ADA JAM NI BILA TRAVEL...
    Pengalaman naik bangunan tertinggi di dunia.. Siapa berani, sila baca coretan ini… | F&A™
  • 7 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    INI LAH SBB KENAPA JAM QIBLAT F&A JADI VIRAL MASA PROMO SBLUM RAYA BARU3 NI.. BRADER NI ANTARA YG BERTUAH....
    .
    .
    Happy bro sham ni dpt pkai jam yg di nantikan seblum raya...penuh bergaya dgn jam qiblat sensor F&A... sila baca apa abam ni komen kat FB Qiblat Sensor F&A..
    .
    SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN..
    Timeline Photos
    3 weeks ago Mat Lang
    Mohon harga kaler hitam
    3 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Sila whatapps segera ke 0139276055 utk dapatkan EXTRA discount. CLICK -> http://FAQiblatSensorWatchHQ.wasap.my
  • 9 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FINAL CALL - ADAM BLUE, JAM QIBLAT SENSOR F&A YG TERBARU, LAST DELIVERY BEFORE RAYA.. NIKMATI DISCOUNT UP TO 40%..
    .
    .
    Yea.. yea.. minggu ni last delivery sblum abam poslaju tutup kedai.. dgr kate, nk raya rupanya.. cuti sekolah pun dh start hari jumaat.. x lama lagi, dh nak raya.. jadi , abam poslaju bagi warning kat cik wani.. minggu last ya pos. sbb abam nk balik kampung dah..
    .
    .
    So, cik wani nak bagi offer terbaik utk all the peminat2 jam F&A, "ADAM BLUE" utk grab, discount up to 40% ni, harga terbaik yg uolls boleh pulang berhari raya, so. sape yg dh beli baju raya biru.. haa. sesuwai sgt2 la match dgn jam ni..
    .
    .
    "Sy dh pakai jam ni, mmg cun la, berat, mmg rasa macho dan bergaya.. sure raya ni best.. jeles la awek kampung abam nanti.." - KHALID, K TRG
    .
    " Sy rekomen sesangat siapa yg nak blum beli jam ni, boleh PM cik wani dgn segera, mmg service terbaik.. hantar pun laju je.. order hari ni, bsk dh smpai" - SHAHRIN, SHAH ALAM
    .
    Ni sbb kenapa lebih 1000++ qiblatlovers F&A dah miliki jam ni..cik wani ekplain skit..
    .
    (+) Boleh cari arah kiblat sepantas 3 saat.. mmg pantas.. skali tekan je.. mudah utk balik kampung nanti..
    .
    (+) Boleh display waktu solat automatik.. mmg real la. gi mana2 je no problem.. waktu solat semua automatik.. siap ada alarm lagi bagi warning bila masuk waktu solat.. kalau x gi solat jugak , x tau la cik wani nk kata apa.. hihih
    .
    (+) Boleh tulis nama sendiri.. kan terbeliak mata mak bapak kat kampung tgk jam ni boleh tulis nama... bini pun jeles.. hihi..
    .
    (+) Ada kalendar Islam.. kompim 1 Syawal x kan terlepas sbb jam ni ada siap dgn taqwim calendar Islam.. best kan..
    .
    (+) Stop watch, LED biru, Battery life display, Daylight saving, water resistance, mineral glass anti calar, dan mcm2 lagi la.. hihi. mmg best...
    .
    .
    Ada 5 sbb bila cik wani tanya kenapa beli jam ni.. ni cik wani nk share apa uolls kata..
    .
    (+) Nak hadiahkan kat ayah
    (+) Nak hadiahkan at asben yg tercinta
    (+) Sbb slalu travel
    (+) Nak bergaya hari raya..
    (+) Jam lama ilang,, ni design mmg smart..
    .
    Jadi, sempena minggu depan dah nk tutup kedai., nak balik raya. abam posmen pun mogok nak balik raya.. cik wani nk bagi offer ni..
    .
    =========
    OFFER
    ----------------
    Discount hingga 40%
    FREE Pomade F&A , yg penting wuduk friendly
    FREE Postage
    JAMINAN 1 tahun
    .
    Whatapps ke cik wani , 0139276055
    Whatapps ke cik wani , 0139276055
    Whatapps ke cik wani , 0139276055
    .
    Offer ni akan tamat hari jumaat ini.. 16 June 2017, jam 11:59pm, lps ni,, abam poslaju x nak ambil dh.. taku x sampai.. Cik wani tunggu uolls ya..
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    9 weeks ago Amm Badri 2
    Saifuddin Hahanusa
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Nazri Yie 1
    Pm
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Nuzul Haqkimi Ramli 1
    Mohd Firdaus Ahmat try tok....
    9 weeks ago Hamba Berserah
    harap saya punya akan diposkan secepat mungkin..
    9 weeks ago Suhaimy Baharum
    Pm tn
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Armyabdullah Armie
    Pm
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Armyabdullah Armie
    Pm berapo 1
    9 weeks ago Abey Bo Charlie
    Ok
    9 weeks ago Armyabdullah Armie
    9 weeks ago Taufik Taslim
    Pm
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Taufik Taslim
    Berapa harga
    9 weeks ago Shay Jamalullail
    Brp harga?
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Bob Ase Cha
    Berapa harga?
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    9 weeks ago Wen Hua
    @@
    9 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
  • 11 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FLASH SALE - 72 HOURS KHAS UTK RAYA SPECIAL, JAM QIBLAT SENSOR , "THE WARRIOR" YG BAKAL BUAT HARI RAYA UOLLS CERIA BILA JUMPA ARAH KIBLAT SEPANTAS 2.9 SAAT.. BOOK AWAL SBLUM KECIWA..
    .
    .
    x slalu cik wani buat offer flash sale ni.. biasa stahun sekali.. sbb harga dia mmg x masuk akal.. tp sbb tinggal 3 minggu lagi nk raya. lps tu seminggu sblum raya, abam poslaju x mogok xnak hantar.. cik wani bagi special flash sale khas utk uolls..
    .
    Wah.. best btull... mcm dulu jugak ke cik wani.. dpt harga kaw2?
    .
    Bijak soklan ni.. kali ni lagi best offer dia.. lagi cepat delivery.. lagi best sbb harga mcm ni bulan posa ni jer..
    .
    "Taun lps sy sempat grab 3 jam qiblat sensor masa flash sale, mmg berbaloi beli la.. tqtq cik wani " SOFIAN , SHAH ALAM
    .
    " Sy sempat repeat sale 2 kali.. lps jam sampai, mmg lawa,, lps tu trus oder lagi bagi kat ayah dan adik.. " IKHSAN , K TRG
    .
    " Mmg sy tunggu flash sale.. sib baik buka FB masa tu.. kalau x taun dpn pulak la nk book jam ni.." ALIAS - JOHOR BAHRU
    .
    .
    Wah.. kalau mcm ni.. sy nak book satu la.. dah la 72 jam jer.. kena cepat ni.. camna nak book ni cik wani?
    .
    .
    Jap.. nanti dulu.. cik wani nk citer sikit sbb apa jam ni kejap jer habis..
    .
    .
    (+) Tahan Lasak
    Jam HIGH QUALITY yg pertama di Malaysia.. bukan gred AA bagai.. Original siap dgn warranty card skali tau
    .
    (+) WARRANTY 1 YEAR
    Ini sbb utama ramai yg dh jadi qiblatlovers F&A sbb warranty yg lama.. mmg yakin berkualiti.
    .
    (+) Teknology mencari arah kiblat AUTOMATIK sepantas 2.89 saat..
    Mmg btul.. uolls xkan boleh jumpa lagi jam secanggih ni, dgn teknology build in compass.. sekali tekan, trus jumpa arah kiblat..
    .
    (+) Waktu SOLAT automatik
    Antara yg best bila pkai jam ni, uolls akan alami waktu solat automatik di mana sahaja uolls pergi.. fully automatik
    .
    (+) Boleh tulis NAMA uolls tau
    Antara punca rmai jatuh cinta dgn jam ni adalah sbb ada fungsi best yg uolls boleh tulis nama sendiri.. nak letak nama aweks pun boleh..
    .
    (+) Anti CALAR and Water Resistant
    Kan best bila cermin jam ni tahan calar, boleh bwak masuk hutan, mandi kolam.. NOOO PROBLEM..
    .
    (+) Penanda Al Quran
    Ni antara yg xde kat jam biasa.. bookmark al quran uollls.. mudah.. x perlu lagi bwah Al Quran.. jam ni uolls boleh gunakan utk bookmark kat mana uolls baca.. senang kan..
    .
    (+) Tarikh ISLAM automatik
    Agak2.. uolls boleh jawab x kalau org tanya.. hari ni syabaan ke? Kan pening kalau x tau.. jam yg superbest ni ada jawapan nya.. senang.
    .
    .
    Ok2 cik wani.. sy mmg nak beli btul2 ni.. tolong citer camna order ni.. dh la 72 jam jer..
    .
    Orait.. ni offer FLASH SALE RAYA
    .
    Harga Asal RM359.00
    Discount up to 40%
    Free Delivery
    Free Pomade
    .
    Click link ni kalau nak dpt extra RM20 discount
    .
    Clik --> http://72hours.wasap.my/
    Clik --> http://72hours.wasap.my/
    Clik --> http://72hours.wasap.my/ P/s : Tawaran ini akan berakhir 8 June 2017, jam 11:59pm.
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    11 weeks ago Zaikil Ayuha
    Ukasyah Ashyikin nk jam ni..hehehe
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Jaidi Osman
    Pn
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Hisyam Salahudin
    Pm tuan
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago MH Rhodzi Rod
    Pm price..tq
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Southernboy Jb
    Pm
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Tok Dalang
    Pm
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Rizal Hashim
    Pm
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Syed Ahmad
    Pm
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Syed Ahmad
    Harge...
    11 weeks ago Rafiq El-Muary
    Menarik!
    PM
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
    11 weeks ago Nizam Ismail
    Aziela Ziela nak jam ni
    11 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam, flash sale akan berakhir x lama lagi. Whatapps segera
    Click --> http://72hours.wasap.my
  • 12 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    INI ADALAH ANTARA 7 SBB KENAPA JAM QIBLAT SENSOR F&A JADI PILIHAN UTAMA RAKYAT MALAYSIA...
    .
    .
    Selamat berpuasa cik wani ucapkan kepada semua fan F&A...smoga ibadat kali ini lebih power dari taun lepas...
    .
    Cik wani nk share skit, antara sbb2 kenapa ramai yg dh pkai jam F&A kerana fungsi dia yg mampu cari arah kiblat sepantas 2.89 saat. Bukan itu shaja, tepat kerana di setkan menggunakan GPS coordinates..
    .
    Whatapps cik wani.. 0139276055
    Timeline Photos
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    FINAL RELEASE - RAMADAN SPECIAL, JAM QIBLAT SENSOR F&A "ADAM BLUE" KINI DILANCARKAN YG PASTI AKAN MUDAHKAN UOLLS CARI ARAH KIBLAT SEPANTAS 3 SAAT..
    .
    .
    Buat kali pertama, khas untuk edisi ramadan ini, jam qiblat sensor, "ADAM BLUE" yg RARE di lancarkan yg bakal mengubah tabiat uolls di bulan puasa tahun ni...lebih bergaya, lebih elegen dan limited edition..
    .
    Siyes, bila last skali uoll solat si saf pertama di bulan ramadan? Bila last skali uolls baca al Quran? Bila last skali uolls travel dan x tahu camna nak cari arah kiblat? Bila last skali uolls kira tarikh islam? Bila last skali uolls kira bila masuk waktu solat?.. bila? Bila? Bila?
    .
    Yg pasti, Edisi terbaru, "ADAM BLUE" yg di lancarkan khas untuk ramadan tahun ini, bakal uolls miliki dgn harga special, x sperti dulu.. mmg luar biasa..lebih mantap..lebih tepat..
    .
    .
    "Tk cik wani..jam dah smpai... mmg lawa design dia.. ngam dgn tgn sy..." - BADRUL, K TERENGGANU
    .
    "Sy dh cuba kat masjid, mmg arah kiblat dia tepat.. tk sbb tolong setting skali jam sy.. sy bagi 5 bintang" - SHAFIQ, SHAH ALAM
    .
    "Salam cik wani, asben dh terima jam sbgai present. Suke dia pkai.. pandai pilih dia ckp kat sy.. tq cik wani sbb tolong tulis birthday notes skali..." AFIKAH, JOHOR BHARU
    .
    .
    Wahh.. x sbar sy dh nk beli jam ni.. dh la limited edition utk bulan ramadan ni.. camna nk beli ni?
    .
    Sbar dulu..
    Tunggu la jap..
    Baca bawah ni dulu sbb apa jam ni sgt special...
    .
    .
    (+) Tahan Lasak
    Jam HIGH QUALITY yg pertama di Malaysia.. bukan gred AA bagai.. Original siap dgn warranty card skali tau
    .
    (+) WARRANTY 1 YEAR
    Ini sbb utama ramai yg dh jadi qiblatlovers F&A sbb warranty yg lama.. mmg yakin berkualiti.
    .
    (+) Teknology mencari arah kiblat AUTOMATIK sepantas 2.89 saat..
    Mmg btul.. uolls xkan boleh jumpa lagi jam secanggih ni, dgn teknology build in compass.. sekali tekan, trus jumpa arah kiblat..
    .
    (+) Waktu SOLAT automatik
    Antara yg best bila pkai jam ni, uolls akan alami waktu solat automatik di mana sahaja uolls pergi.. fully automatik
    .
    (+) Boleh tulis NAMA uolls tau
    Antara punca rmai jatuh cinta dgn jam ni adalah sbb ada fungsi best yg uolls boleh tulis nama sendiri.. nak letak nama aweks pun boleh..
    .
    (+) Anti CALAR and Water Resistant
    Kan best bila cermin jam ni tahan calar, boleh bwak masuk hutan, mandi kolam.. NOOO PROBLEM..
    .
    (+) Penanda Al Quran
    Ni antara yg xde kat jam biasa.. bookmark al quran uollls.. mudah.. x perlu lagi bwah Al Quran.. jam ni uolls boleh gunakan utk bookmark kat mana uolls baca.. senang kan..
    .
    (+) Tarikh ISLAM automatik
    Agak2.. uolls boleh jawab x kalau org tanya.. hari ni syabaan ke? Kan pening kalau x tau.. jam yg superbest ni ada jawapan nya.. senang.
    .
    .
    Ok2 cik wani.. sy mmg nak beli btul2 ni.. tolong citer camna order ni.. dh la limited edition..
    .
    Khas utk ramadan ini,..
    .
    Harga ASAL .. RM 430.00
    Kini, "ADAM BLUE" .. hanya, RM 260 shaja
    .
    Jika uolls bank in dalam masa 24 jam slps confirm order, uolls juga akan dpt semua bawah ini percuma...
    .
    a) Pos bernilai RM8.60 PERCUMA
    b) Beg xclusive F&A PERCUMA
    c) Pomade WUDUK friendly F&A bernilai RM45.00, bukan 1 pomade, tp 2 pomade PERCUMA...
    .
    wah.. biar betul cik wani nk bagi 2 POMADE percuma ni.. mmg confirm kena whatapps ke cik wani cepat2..
    .
    WHATAPPS KE :Clik sini -- http://adamblue.wasap.my/
    WHATAPPS KE :Clik sini -- http://adamblue.wasap.my/
    WHATAPPS KE :Clik sini -- http://adamblue.wasap.my/ p/s : OFFER ini akan tamat bila2 masa kalau stok jam "ADAM BLUE" dh hbis.. whatapps cik wani segera
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
    13 weeks ago Shamsul Shafei
    pm
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Muzammir Komando
    Pm hrga
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Muhammad Seman
    Pm bos
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Nik Fikri Nik Mahmood
    Pm ADAM BLUE..
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Isfaizar Ismail
    Pm
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Nua Mitshu
    Pm
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik -->
    http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Wan Khairul
    Pm
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Mohd Ady
    P
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan.  Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum habis.  Whatapps cik wani.  Clik --> http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Adam Adelia Alias
    Nur Azmah Alli.. Ok tak???
    13 weeks ago Nur Azmah Alli 1
    Bule depe doh
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
    13 weeks ago Nur Azmah Alli
    Ok sgt...buleh ganti jam abg tu
    13 weeks ago Adam Adelia Alias
    Aduh.. Lmbtnya fathers day.. 🙂
    13 weeks ago Kelas Mengaji Johor
    Menarik ni
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    Salam tuan. Dapatkan ADAM BLUE skrang sblum hbis. Whatapps cik wani. Clik --> http://adamblue.wasap.my
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    BESOK - FINAL RELEASE RAMADAN SPECIAL "ADAM BLUE" AKAN DI LANCARKAN BUAT KALI TERAKHIR UTK TAHUN 2017...
    .
    .
    Special edition ramadan, the one and only utk 2017 bakal di lancarkan besok, 20th May 2017, jam 9.00 pagi.. stenbai..
    .
    Checklist nak masuk bulan puasa minggu depan..
    .
    Nak tau arah kiblat automatik - Check
    Nak tau waktu solat automatik - Check
    Nak tau haribulan islam - Check
    Nak tau kat mana bookmark Al Quran - Check
    Nak tulis nama kat jam sendiri - Check
    .
    Stenbai 20th May 2017, 9:00 pagi
    Stenbai 20th May 2017, 9:00 pagi
    Stenbai 20th May 2017, 9:00 pagi Check!
    Timeline Photos
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    JAM QIBLAT SENSOR F&A, "ADAM BLUE" YG RARE DAN SPECIAL RELEASE SEMPENA RAMADAN NI AKAN JADIKAN UOLLS UNIK...
    .
    .
    Ya, sbb x ramai yg miliki jam qiblat sensor F&A , "ADAM BLUE" krana ada 67 unit sahaja utk ramadan special ni.. jgn lepaskan peluang utk dpatkan masa lauching pada 20hb Mei ini..
    .
    Siapa nk, komen , "Sy Nak"
    Timeline Photos
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    COMING SOON - FINAL RELEASE RAMADAN SPECIAL , "ADAM BLUE" BAKAL DILANCARKAN PADA 20 MEI INI, JAM 10:00 PAGI..
    .
    .
    Satu lg koleksi ramadan special, akan dilancarkan pada 20hb ini.. stenbai.. sbb "ADAM BLUE" ini adalah rare. hanya utk uolls sempena ramadan ini..
    .
    .
    Siapa nak book, cer komen "Sy Nak"
    Timeline Photos
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    3 HARI LAGI.. "ADAM BLUE" BAKAL JADIKAN RAMADAN UOLLS SPECIAL... X PERLU LAGI NK BERATUR PANJANG...
    .
    .
    3 hari lagi, special release khas utk ramadan ini, uolls bakal saksi kan "ADAM BLUE" edition ramadan akan jadi rebutan..
    .
    20th May 2017
    20th May 2017
    20th May 2017
    .
    Cuba komen "Sy Nak" .. cik wani nk survey
    Timeline Photos
    13 weeks ago Kiem Rosly
    Sy nk...berapo bos
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    COMING SOON - FINAL RELEASE KHAS UTK RAMADAN NI.. "ADAM BLUE"
    .
    .
    7 hari lgi nk puasa ni.. kejap je masa berlalu.. cpt btul.. design terbaru khas utk ramadan ini.. lock your date.. 20 May 2017.. "ADAM BLUE"
    .
    Siapa nak.. cer komen. "Sy Nak"
    Timeline Photos
    13 weeks ago Unding Skfpsb
    Tiada size yg besar ka tn
    13 weeks ago Nik Fikri Nik Mahmood
    Sy nak
    13 weeks ago Sapiah Hamid
    Sy nak
    13 weeks ago Nazry Jamaluddin
    Sy nak
    13 weeks ago Mizzuan Wan
    Sy Nak
    13 weeks ago Awang Thrasher Adanan
    Saya nak
    13 weeks ago Mikail Maliki
    Saya nak
    13 weeks ago Amar Ibni Jaafar
    Red Romeo
    13 weeks ago F&A Qiblat Sensor Watch HQ 1
    (y) (y) (y)
    13 weeks ago Fifiey Ann
    Pm price
    13 weeks ago Muhammad Irfan Kedahi
    Pm
  • 13 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    PENGALAMAN BRO DAUS KETIKA JELAJAH PERTH BULAN LEPAS DGN JAM QIBLAT SENSOR F&A JADI SATU IGAUAN...
    .
    .
    Siapa pernah pergi perth? Cik wani x pernah lagi tau..huhu.. xde org nk ajak pergi.. tp kali traveler yg terkenal ni, bro daus atau blog glamer dia http://www.redscarz.com citer kat cik wani pengalaman beliau masa gi perth...
    .
    Kesimpulan nya... nak cari masjid mmg susah, dlm bilik mmg xde tanda arah kiblat, kena pulak jalan ikut group tour.. masa dh la terhad..
    .
    Kata bro daus, mmg berbaloi la pakai jam ni.. senang utk kali traveller.. especially oversea.. wajib semua org ada jam ni sbb waktu solat sumer lengkap..nk cari kiblat pun automatik..x perlu pening2 lagi..
    .
    Nanti kalau cik wani jumpa posting dia, cik wani share tau...
    Photos from F&A Qiblat Sensor Watch HQ's post
  • 14 weeks ago by F&A Qiblat Sensor Watch HQ

    F&A Qiblat Sensor Watch HQ
    KISAH JAM QIBLAT SENSOR F&A JADI BUALAN NETIZEN SLEPAS MILIKI MODEL 'WARRIOR' DI LANCARKAN BULAN LEPAS...
    .
    .
    Tgh cik wani tgk instagram, terjumpa pulak posting yg menarik ni dari customer cik wani dulu.. padan la dia beli dua set.. nk buat couple set rupanya..
    .
    Bagus2.. sbb bini sentiasa ingat kat suami.. terbaik!
    Timeline Photos
    14 weeks ago Mohd Noorhisham 1
    Suhailmi Sha'rani
    14 weeks ago Mohd Noorhisham
    Mie.... Ini jam tu