TESTIMONI

iklan9

iklan10

iklan8

iklan4

iklan2

iklan1

after-sales-2

after-sales-1

1477359528733

``Salam Sis, nk bagtau, jam dah sampai, cantik sangat, saya suke. Tq sis, service terbaik``- Nurul , Shah Alam
`` Sy dah test arah kiblat kat office, mmg tepat. Tq sbb setting jam ni siap2. Sy dah lama cari jam mcm ni, sib baik jumpa. Nanti boleh rekomen kat kwan2 kat office``- Alia , Johor Bharu
`` Best jam ni, ada reminder waktu solat sis. Tq jugak bagi free gift. mmg sweet dan cantik jam ni. Ngam2 muat tangan sy``- Farhana, K Terengganu
``Alhamdullilah, Jam dah smpai. Sy sgt berpuas hati, jam ni cantik, nak cari arah kiblat pun senang``- Nordin, Brunei
`` Salam sis, tq jam baru ambil kat pos laju tadi. Masa hantr sy xde kat rumah. Mmg cantik la jam ni. Sgt puas hati. Tq sbb bagi refund terlebih byr hari tu.. hihi``- Sarah, Ipoh