JAM F&A™ QIBLAT SENSOR (F506) – SILVER ROSE

RM 240.00

NEW RELEASE] – ‘SILVER ROSE’ , JAM QIBLAT SENSOR F&A YG PALING DINANTIKAN KHAS UTK WANITA SWEET DILANCARKAN SELEPAS ‘GOLD ROSE’ LIMITED EDITION SOLD OUT LAST WEEK.
.
Dicipta khas utk jadikan uolls lebih ayu, lebih sweet, lebih classic, design dwi color silver dan gold combination jadikan hidup uolls lebih bermakna, dan yg paling penting, sgt mudah utk uolls jaga solat slps ni..
.
Tadi cik wani buat stock check, kini jam qiblat sensor F&A, “GOLD ROSE” ada 10 unit lagi.. huhu.. mmg cpt btul hbis.. so uolls yg masih nak “GOLD ROSE” limited edition, whatapps ke sis wani cpt2 tau..
.
Sedihkan, tu la ..sbb sis wani x budget gold rose boleh sold out begitu pantas,tp uolls x perlu risau, kini, ada design yg terbaru, adik kepada gold rose, sis wani nk perkenalkan “SILVER ROSE”.
.
Apa yg laen jam ni.. mcm biasa jer..?
.
Kalau uolls nk tau, ni lah jam intelligent yg boleh cari arah kiblat sendiri, x smpai 3 saat.. automatik uolls… nak tau lagi, jam ni gak boleh tulis uolls yg glamer tu.. nak suruh asben beli kan pun boleh tau…
.
wow.. best btul.. sy ni slalu travel.. kadang2 ikut asben je solat..arah mana tu caya kat dia je lah.. hihi.. tp kali ni, uolls x perlu risau lagi,.. sbb kini uolls boleh detect arah kiblat sendiri.. nk gi mana?
.
.
Korea,
Japan,
USA,
Bali,
Bangkok.
Hong Kong, Maldives…Istanbul… Mekah.. dll..
.
Semua ada.. ada lebih 1000 cities.. dah siap program kan, x perlu risau..wahh.. senang btul sis wani.. mmg la kan..
.
Ada satu lagi yg uolls wajib tau bila dapat jam ni.. jam ni ada fungsi khas.. waktu solat dan reminder automatik tau.. wah.. best btul.. ya.. mmg mudah.. sbb uolls tukar je tmpat mana uolls pergi.. waktu solat automatik tukar.. haha.. kan senang tu..
.
Kalau uolls baca manual jam ni lagi best.. ada 13 lagi fungsi khas yg uolls rasa berbaloi la pakai jam ni.. bukan takat tunjuk waktu jam jer.. tapi.. ada..
.
+ Tarikh hijrah
+ Stop watch
+ Alarm
+ 12/24 hours
+ Blue LED
+ Stainless steel cover
+ Penanda Al Quran
+ Moon Age
+ Battery Indicator
+ GPS coordinate
+ Tarikh
+ Genuine Leather Strap
+ Water resistant
.
.
Wah.. byk btul sis wani.. mmg saya nk book satu la.. confirm.. cam na sy nak book ni?
.
.
oke… kalau uolls btul2 siyes.. sbb ni baru launching.. sis wani bagi harga yg spesel.. yg lain dari lain.. yg lagi patut dh harga lain sbb dah ada stock, tp sis wani bagi harga maintain mcm dulu.. bkan senang nk maintain harga tau..

Out of stock

Category:

Description

F&A Qiblat Sensor is a trusted name in the watch industry. Every  watch acquired by F&A goes through a comprehensive inspection process, followed by expert quality control check at our Service Center. When you own a F&A Certified  Qiblat Sensor Watch timepiece, you own a watch of the highest quality and design.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JAM F&A™ QIBLAT SENSOR (F506) – SILVER ROSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *